Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sérii Chomutova nepřeťal ani Hradec, Liberec navýšil náskok na čele

Praha - Ani osmé utkání za sebou neprohrál v základní hrací době Chomutov, výhrou v Hradci navíc potvrdil zlepšenou formu na ledě soupeřů, kde bodoval v posledních čtyřech utkáních. Liberec zůstává na čele poté, co si doma poradil se Zlínem 5:1, druhá Plzeň ztratila na domácím ledě s Třincem. Velké problémy má nadále mistrovský Litvínov, který doma neporazil ani Karlovy Vary, Energie vyhrála na severu Čech 4:1.

Radost hokejistů Chomutova
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Plzeň - Třinec 3:2 SN

Plzeňští Indiáni přeťali nepříznivou bilanci utkání proti Třinci a Oceláře porazili 3:2 po samostatných nájezdech. Západočeši dvakrát vedli, Slezané ale v obou případech dokázali odpovědět, a to i v nájezdech. Na pokus Sýkory ale Polanský již neodpověděl, a tak si Plzeň připsala alespoň dva body, díky kterým udržela druhou příčku před Spartou. Indiáni zároveň ukončili nepříznivou sérii tří proher v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324342-zive-plzen-chce-konecne-porazit-trinec-a-dostat-se-do-cela)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Sparta Praha - Pardubice 3:0

Sparta si připsala další domácí vítězství, když si poradila s Pardubicemi 3:0. Pražané tak od začátku sezony neprohráli utkání na domácím ledě v základní hrací době, k vítězství je nasměrovala Poláškova přesilovková trefa z úvodu druhé třetiny. Na začátku třetí části mohl z nájezdu srovnat Rolinek, svou příležitost ale neproměnil, a tak Klimek pojistil vítězství Sparty, které završil trefou do prázdné brány Čajkovský. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324341-sparta-praha-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Pardubice

Liberec - Zlín 5:1

Liberečtí hokejisté zůstanou nadále na čele extraligy, když prohru v Olomouci napravili vysokým vítězstvím 5:1 nad předloňským mistrem ze Zlína. Bílí Tygři se třikrát prosadili z přesilovky, dvakrát se přitom trefil Bakoš. Zlín už stačil jen korigovat skóre v závěru zápasu. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324338-liberec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Zlín

Litvínov - Karlovy Vary 1:4

Litvínovští hokejisté sice ovládli dvě poslední utkání po samostatných nájezdech, na jejich formě to ale moc nepřidalo. Obhájce titulu, který letos vyhrál jen dva zápasy v základní hrací době, další tříbodové vítězství opět nepřidal a prohrál s doposud předposledními Karlovými Vary 1:4. Severočeši tak naplno nebodovali podvanácté v řadě. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324336-litvinov-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Karlovy Vary

Vítkovice - Olomouc 4:0

Vítkovickým hokejistům se v severomoravském derby s Olomoucí daří. Ostravané porazili svého soupeře počtvrté v řadě a v domácím prostředí jej rozdrtili 4:0. Mora tak nebodovala poprvé po čtyřech zápasech, zůstane ale na šestém místě tabulky. Vítkovice se ale přiblížily příčkám zajišťujícím přímý postup do play-off a vyhrály potřetí v řadě. Dvěma góly se blýsknul Tomi.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324337-vitkovice-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Olomouc

Hradec Králové - Chomutov 2:4

Poosmé v řadě se podařilo Chomutovu bodovat, a potvrdil také zlepšenou formu na ledě soupeřů, kde v základní hrací době neprohrál již poslední čtyři utkání. Tentokrát si Severočeši poradili na ledě Hradce Králové, kde vyhráli 4:2. Chomutov na východě Čech vedl již 3:0, když si úvodní a poté i vítěznou trefu v utkání připsal Květoň, Hradec se ale dvěma slepenými góly dostal zpět do hry. Ve třetí třetině ale pojistil vítězství Chomutova Červenka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324339-hradec-kralove-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články