Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Pardubice s Králem proti Spartě nezabraly, série Olomouce skončila

Praha - Změna trenéra Pardubicím prvotní impuls nedodala. Dynamo i s Richardem Králem a Markem Zadinou podlehlo Spartě 2:4. Sparťané jsou tak o skóre druzí za Libercem, který zvítězil na ledě Zlína 3:1, a předloňský mistr je tak nadále poslední, byť se třemi zápasy k dobru na předposlední Karlovy Vary. Ty prohrály s obhájcem titulu Litvínovem, který naplno bodoval teprve podruhé v sezoně. Vítkovice uťaly vítěznou sérii Olomouce, která tak po porážce 2:3 v prodloužení nenarostla na 8 zápasů.

Utkání Pardubice - Sparta Praha
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Pardubice - Sparta Praha 2:4

Pardubické Dynamo i přes příchod nových trenérů Richarda Krále s Markem Zadinou padlo na domácím ledě se Spartou 2:4. Pražanům se podařilo po čtyřech prohrách na hřištích soupeřů konečně zvítězit, přičemž zářil hostující kapitán Jaroslav Hlinka. Jeho gól do šatny ve druhé třetině srazil Pardubice, které do té doby vedly 2:1, a ihned po změně stran přidal třetí gól, který rozhodl o vítězství výběru Josefa Jandače.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322423-pardubice-se-neprobudily-ani-pod-kralem-sparte-podlehly-2-4/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Sparta Praha

Mladá Boleslav - Kometa Brno 4:0

Poté, co prohráli s lídrem extraligy z Plzně, si hokejisté Mladé Boleslavi spravili chuť proti Kometě. Středočeši přejeli Brno 4:0, přičemž Bárta a Jarůšek zaznamenali dva body. Kometa tak potvrdila, že se jí nedaří na hřištích soupeřů, kde ze šesti utkání prohrála už čtvrtý zápas. Na vedoucí Liberec ale přesto ztrácí jen tři body, Boleslavi na lídra chybí ještě o bod méně.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322417-boleslav-prejela-kometu-a-drzi-se-na-spicce-tabulky/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

Olomouc - Vítkovice 2:3 PP

Osmé vítězství v řadě se již olomouckým hokejistům do skvělé série nepodařilo přidat. Mora v derby s Vítkovicemi dvakrát vedla, hosté ale v závěru srovnali a zkraje prodloužení vybojovali dva body zásluhou gólu Kováře.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/extraliga-buly-2015-2016/kola/11-kolo/322411-vitkovice-v-prodlouzeni-utaly-serii-olomouce/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Třinec - Plzeň 5:1

Hokejisté Třince zmírnili v předehrávce 11. kola extraligy dosavadní výsledkové trápení vítězstvím 5:1 nad vedoucí Plzní. Katem Škody se stal nejlepší kanonýr minulé sezony Erik Hrňa, který dvěma góly ukončil svůj střelecký půst v sezoně. Bez svého nejlepšího střelce Hossy Západočeši po šesti utkáních v řadě nebodovali a pod Javorovým navíc utrpěli šestou porážku za sebou.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322347-trinec-ukoncil-vysledkovou-mizerii-presvedcivou-vyhrou-nad-plzni/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Zlín - Liberec 1:3

Návrat do domácího prostředí po vynucené pauze se Zlínu nevyvedl podle představ. Na stadionu Luďka Čajky podlehl Liberci 1:3 a Severočeši se tak vyšvihli na čelo tabulky. Naopak Zlín zůstává na dně, na předposlední Karlovy Vary má však tři zápasy k dobru. Bílí Tygři ve Zlíně vedli už 2:0, a i když se Kotvanovi podařilo snížit z přesilovky, v závěru do prázdné brány korigoval Radivojevič.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322419-navrat-domu-zlinu-nevysel-liberec-jde-do-cela/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Liberec

Karlovy Vary - Litvínov 2:3

Teprve druhé tříbodové vítězství v sezoně vybojovali obhájci titulu z Litvínova. Na ledě předposledních Karlových Varů sice dvakrát prohrávali, Hübl ale po třiatřiceti minutách srovnal a čtyři vteřiny před koncem druhé třetiny rozhodl v přesilovce o vítězství Severočechů.

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322421-litvinov-teprve-podruhe-naplno-bodoval-otocil-zapas-ve-varech/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Litvínov

Chomutov - Hradec Králové 2:1 SN

Chomutovští hokejisté mají pod Vladimírem Růžičkou jednu jasnou přednost - umějí vyhrávat doma. Popáté ze šesti zápasů na domácím ledě se jim podařilo zvítězit, tentokrát až na samostatné zápasy udolali Hradec Králové 2:1. Za Chomutov se hned v úvodu prosadil Růžička mladší, na konci druhé části v přesilovce srovnal Courchaine. Rozhodující nájezd proměnil Vondrka. (//sport/hokej/extraliga/322421-litvinov-teprve-podruhe-naplno-bodoval-otocil-zapas-ve-varech/)

REPORTÁŽ, OHLASY A SESTŘIH Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/322426-chomutov-potvrdil-domaci-formu-a-porazil-hradec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Hradec Králové
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články