Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Chomutov má smutný rekord, prohrál poosmnácté v řadě. Zlín řádil v Brně

Praha - Hráči posledního Chomutova v 45. kole hokejové extraligy podlehli pražské Slavii 3:4 a překonali smutný rekord Vsetína ze sezony 2006/07, když prohráli už poosmnácté za sebou. Skvělé představení naopak předvedli v Brně hokejisté Zlína. Na Kometě dominovali a odváží si cennou výhru 4:0. Liberečtí Bílí Tygři vyhráli na ledě předposledního Kladna 4:2 a drží se o dva body za desítkou pro play-off.

Fanoušci Zlína se radují z vítězství v Brně
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Kometa Brno - Zlín 0:4

Zlínští hráči nedali brněnské Kometě na jejím ledě šanci. Valaši tak nadále můžou doufat, že zakončí základní část mezi prvními šesti celky a vyhnou se předkolu play-off. Beranům k vítězství výrazně pomohl výborný brankář Libor Kašík, který si připsal své druhé čisté konto v nejvyšší soutěži.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/260718-zlinsti-v-brne-zdemolovali-kometu-a-zustali-v-boji-o-primy-postup-do-play-off/) (//sport/hokej/extraliga/260565-sparta-zdolala-karlovy-vary-5-0-popperle-ma-desatou-nulu/)

Kladno - Liberec 2:4

Hokejisté Liberce vyhráli na ledě předposledního Kladna 4:2 a drží se o dva body za desítkou pro play-off. Bílí Tygři ještě v 52. minutě prohrávali 1:2, ale díky brankám Tomáše Voráčka a Jakuba Valského výsledek otočili a v power play se ještě podruhé v utkání trefil Petr Nedvěd.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260761-liberec-vyhral-na-kladne-a-drzi-se-o-dva-body-za-desitkou/)

Litvínov - Hradec Králové 3:2

Litvínov zvítězil nad Hradcem Králové 3:2 a bodoval doma po třinácté za sebou. O osudu utkání rozhodl dvěma góly obránce Matěj Stříteský, který si připsal vítěznou trefu v čase 59:40. Verva se tak drží na devátém místě tabulky, Mountfield po prohře klesl na třetí místo o dva body za Plzeň.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260758-stritesky-zaridil-dvema-goly-vyhru-litvinova-nad-hradcem-3-2/)

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260752-chomutov-prohral-rekordne-poosmnacte-v-rade-slavii-podlehl-3-4/)

Karlovy Vary - Plzeň 3:5

Hokejisté Plzně vyhráli na ledě Karlových Varů 5:3 a zvítězili i ve čtvrtém západočeském derby v sezoně. Energie v duelu plném obratů sice vedla po dvou třetinách 3:2, ale indiánům zajistily v závěrečné části plný bodový zisk trefy Miroslava Holce, Tomáše Sýkory a Radka Dudy.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260741-plzen-vyhrala-v-karlovych-varech-5-3-a-znovu-ovladla-zapadoceske-derby/)

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/260738-pardubice-zdolaly-seste-vitkovice-a-ztraceji-na-ne-jen-ctyri-body/)

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články