Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Slavia je krok od semifinále, Liberec podruhé přehrál Plzeň

Praha - Hokejisty pražské Slavie dělí jedna výhra od postupu do semifinále extraligy. Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky porazili ve čtvrtém čtvrtfinálovém duelu play-off Zlín 6:5 a v sérii hrané na čtyři výhry vedou 3:1. Slavia vedla ve 13. minutě již 4:0, Berani poté i díky hattricku Petra Lešky duel notně zdramatizovali. Vyrovnat se jim ale nepodařilo. Hokejisté Liberce porazili Plzeň těsně 4:3 a vyrovnali stav na 2:2 na zápasy. Vítěznou trefu obstaral v čase 47:22 útočník Petr Nedvěd. Páté duely se hrají ve čtvrtek v Plzni a ve Zlíně. Informace najdete také na serveru hokejživě.cz.

Tři využité přesilovky zajistily hokejistům Komety Brno vydřené vítězství 4:3 nad Mladou Boleslaví ve skupině o udržení. Pět kol před koncem udělala Kometa tímto výsledkem zřejmě rozhodující krok k tomu, aby se vyhnuli baráži, neboť má právě před poslední Mladou Boleslaví už náskok jedenácti bodů.

VIDEA:

Slavia – Zlín

Liberec – Plzeň

Karlovy Vary – Kladno

Kometa Brno – Mladá Boleslav

Ústí nad Labem – Chomutov

Hokejisté Karlových Varů zdolali Kladno 4:3 v prodloužení a posunuli se z posledního místa o dva body před Mladou Boleslav. První výhru mistra v play-out zajistil útočník Petr Kusmtát, který 35 sekund před koncem běžné hrací doby vyrovnal na 3:3 a ve třetí minutě prodloužení vstřelil i vítěznou branku.

Hokejisté Ústí nad Labem porazili v úvodním finálovém zápase první ligy Chomutov 2:1. Souboj nejlepších týmů základní části rozhodl útočník Marek Hovorka, který dal přesně v polovině utkání vítězný gól. Druhý zápas série na čtyři vítězství se hraje ve středu opět v Ústí.

Výsledky

Čtvrtfinále play-off hokejové extraligy - 4. zápas:

Slavia Praha - PSG Zlín 6:5 (4:1, 2:2, 0:2). Stav série 3:1.

Bílí Tygři Liberec - Plzeň 1929 4:3 (1:1, 2:1, 1:1). Stav série 2:2.

7. kolo skupiny o udržení hokejové extraligy:

HC Energie Karlovy Vary - HC Geus Okna Kladno 4:3 v prodl. (1:0, 0:1, 2:2 - 1:0)

HC Kometa Brno - BK Mladá Boleslav 4:3 (0:0, 2:1, 2:2)

První hokejová liga – 1. zápas finále:

HC Slovan Ústečtí Lvi - KLH Chomutov 2:1 (1:0, 1:1, 0:0)

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články