Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Liberec poosmé v řadě vyhrál, série Litvínova skončila ve Vítkovicích

Praha - Hokejisté Liberce se ve druhé čtvrtině základní části extraligy dostali do skvělé formy. Bílí Tygři vítězstvím 4:0 v Olomouci natáhli sérii tříbodových výher už na osm a na čelo tabulky ztrácí už jen šest bodů, oproti vedoucímu Třinci ale mají úřadující mistři dva zápasy k dobru. Oceláři se dostali znovu na první místo, ačkoliv v Chomutově uhráli pouze bod. Kometa totiž doma překvapivě prohrála s předposledními Pardubicemi 2:3. O svou vítěznou šňůru přišel třetí Litvínov, Severočeši si z Vítkovic odvezli porážku 1:4. Sparta pro změnu ukončila čtyřzápasové čekání na výhru, ve Zlíně vyhrála snadno 4:0.

Radost hokejistů Liberce
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Olomouc – Liberec 0:4

Už osmé extraligové vítězství za sebou si připsali hokejisté Liberce. Úřadující mistr zvítězil zejména zásluhou dvou branek Jelínka na ledě Olomouce 4:0 a snížil náskok třetího Litvínova na jediný bod. Hanáci prohráli deváté z posledních jedenácti utkání, podruhé v řadě nedokázali skórovat a klesli na 11. příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343909-rozjety-liberec-uspel-i-na-lede-olomouce-a-vyhral-poosme-v-rade/)

Je nám líto, video expirovalo.
HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec

Vítkovice – Litvínov 4:1

Litvínov přišel o svou pětizápasovou vítěznou sérii, když prohrál na ledě Vítkovic 1:4. Domácí si rozhodující náskok vypracovali během úvodní čtvrthodiny, když se prosadili postupně Hudeček, Kucsera a Vandas. Moravané zabrali po třech předchozích porážkách a vrátili se zpět do elitní desítky.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/343920-vitkovice-zasluhou-povedene-prvni-tretiny-ukoncily-viteznou-serii-litvinova/)

Radost hokejistů Pardubic
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brno – Pardubice 2:3

Poprvé naprázdno doma vyšla Kometa Brno, když nečekaně prohrála s předposledními Pardubicemi 2:3. Na prvním místě v tabulce tak Brňany vystřídal Třinec. Dva góly Pardubic vstřelil David Tomášek.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/343930-kometa-poprve-prohrala-doma-necekane-s-predposlednimi-pardubicemi/)

Chomutov – Třinec 5:4 SN

Přestože většinu zápasu hokejisté Chomutova s Třincem prohrávali, získali nakonec z domácího utkání 21. kola dva body za výhru 5:4 v nájezdech. O vítězství Pirátů rozhodl Michal Vondrka, který se předtím dvakrát prosadil i ze hry.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/343927-chomutov-otocil-zapas-s-trincem-a-vyhral-v-najezdech-5-4/)

Utkání Zlín - Sparta
zdroj: ČT4 autor: Dalibor Glück

Zlín – Sparta 0:4

Druhý zápas bez vstřeleného gólu za sebou mají hokejisté Zlína. Berani v duelu dvou trápících se týmů podlehli doma Spartě 0:4. Pražané ukončili sérii čtyř porážek, čisté konto udržel debutující brankář Jakub Škarek.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/343924-zlin-podruhe-za-sebou-neskoroval-se-spartou-doma-prohral-0-4/)

Utkání Hradec Králové - Plzeň
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Hradec Králové – Plzeň 1:4

Indiáni uspěli i ve třetím vzájemném měření sil s Hradcem Králové, když zvítězili na ledě Východočechů 4:1. Hosté o zisku tří bodů rozhodli v rozmezí sedmi minut druhé třetiny, kdy vstřelili tři branky, brankář Machovský přišel o nulu až v 59. minutě. Plzeň se po třetí výhře za sebou posunula do elitní desítky.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343928-indiani-na-hradec-umi-vychodocechy-porazili-i-potreti-v-sezone/)

Mladá Boleslav – Karlovy Vary 1:4

Hokejisté Karlových Varů zvítězili na ledě Mladé Boleslavi 4:1 a připsali si druhý tříbodový zisk za sebou. O svém triumfu rozhodli Západočeši ve druhé třetině, kterou vyhráli 3:0. Na premiérové venkovní výhře Energie v sezoně se dvěma góly podílel finský útočník Henri Tuominen.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/343918-karlovy-vary-uspely-podruhe-v-rade-z-mlade-boleslavi-vezou-vitezstvi-4-1/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články