Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Kovář s Němcem opustili reprezentaci, v sobotu naopak nastoupí Polášek

Praha - Hokejová reprezentace se bude muset v sobotním zápase proti Rusku obejít bez pomoci nemocného útočníka Jana Kováře i bez obránce Ondřeje Němce, kteří opustili tým. Kouč Vladimír Růžička se rozhodl dodatečně povolat beka Adama Poláška, který v sobotu proti sborné podle jeho slov jistě nastoupí.

Je nám líto, video expirovalo.
Hokejisté potrénovali před Ruskem v O2 areně

Nemocný Kovář nehrál ani ve čtvrtečním duelu v Karlových Varech, kde Češi vyhráli 3:0. Dnes mužstvo opustil a krátce poté jej následoval i Němec. "Ondra Němec má nemocné děti i manželku a trochu rodinné problémy. Domluvili jsme se, že jede za nimi, a v sobotu musí letět do Ruska," uvedl Růžička po tréninku v pražské O2 areně.

Polášek, který s týmem trénoval v úterý v Praze Letňanech, se k reprezentaci připojí až v sobotu před utkáním. Místo v sestavě prý má jisté. "Jeden bek z osmi, kteří jsou nyní u týmu, hrát nebude. Který to bude, to se ale rozhodneme až v sobotu ráno," řekl Růžička.

Menší zdravotní problémy s třísly má i útočník Martin Adamský, který opustil předčasně trénink. Do sestavy by se místo něj případně posunul Dominik Simon nebo Lukáš Radil, kteří momentálně figurují mimo čtyři základní útoky. "Počítám ale s tím, že budeme hrát na osm obránců a třináct útočníků a v polovině zápasu sestavu pozměníme," dodal Růžička.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články