Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Boleslav nedala šanci Slavii, Litvínov se nadřel v Olomouci

Praha – Mladá Boleslav si přijela zastřílet na Slavii. O zápase v podstatě rozhodla druhá třetina, ve které se hosté trefili třikrát v přesilovce a jednou v oslabení. V početní nevýhodě dávalo branku i Brno, porazilo díky ní Vary. Divoké utkání Olomouce s Litvínovem po dvou obratech ovládli Severočeši, Vítkovice udolaly Plzeň, Sparta brala všechny body v Liberci. Jediné utkání se nerozhodlo během šedesáti minut, Plzeň vyhrála ve Zlíně až po nájezdech.

Slavia - Mladá Boleslav
zdroj: ČTK autor: Michal Krumphanzl

Vítkovice - Pardubice 3:2

Hokejisté Vítkovic vydřeli vítězství 3:2 nad Pardubicemi. Přestože domácí už v polovině utkání vedli o tři góly, v závěru jejich výhra visela na vlásku a několikrát je podržel gólman Daniel Dolejš. Dva góly daly Vítkovice v přesilovkách, Východočeši potřetí v řadě nebodovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Zlín - Plzeň 2:3 SN

Hokejisté Plzně zvítězili na ledě mistrovského Zlína 3:2 po samostatných nájezdech a vyhráli teprve třetí z posledních osmi zápasů. V rozstřelu rozhodl Ján Sýkora. Poslední Zlín ztrácí na třinácté Vítkovice už čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Brno - Karlovy Vary 2:1

Hokejisté Komety Brno zdolali Karlovy Vary 2:1, když rozhodl v 56. minutě ve vlastním oslabení Vojtěch Němec. Úřadující vicemistr bodoval podesáté za sebou a posunul se tak z šestého na čtvrté místo před Pardubice a Hradec Králové. Energie venku prohrála podeváté v řadě a klesla na dvanáctou pozici.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Karlovy Vary

Slavia - Mladá Boleslav 2:6

Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli na ledě Slavie 6:2 a oplatili tak Pražanům porážku z prvního vzájemného souboje v sezoně. Středočeši rozhodli o zisku tří bodů ve druhé třetině, ve které skórovali čtyřikrát. Tři góly vstřelila Mladá Boleslav v přesilových hrách, další přidala v oslabení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Ml. Boleslav

Liberec - Sparta 3:6

Hokejisté pražské Sparty vyhráli v Liberci 6:3 a poprvé po pěti zápasech naplno bodovali. Na teprve druhém vítězství Pražanů z posledních pěti zápasů se podílel dvěma góly Lukáš Cingel, tři body za gól a dvě asistence si připsal Jaroslav Hlinka.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta Praha

Olomouc - Litvínov 4:5

Zvláštní a napínavý zápas naservírovali fanouškům v Olomouci domácí hokejisté s Litvínovem. Hanáci šli sice rychle do vedení, ale Severočeši v první třetině otočili. Poté však dávali branky notnou dobu pouze olomoučtí hráči, aby v průběhu třetí třetiny převážili zápas na svou stranu Litvínovští, kteří se v nervózním závěru ubránili a vyhráli 5:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Hradec Králové - Třinec 1:5

Hokejisté Třince zvítězili v předehrávce 22. kola extraligy na ledě Hradce Králové 5:1 a upevnili si vedení v soutěži. Oceláři mají v čele náskok pěti bodů na Litvínov, který má ale zápas k dobru. Hosté zlomili odpor soupeře třemi góly na přelomu druhé a třetí třetiny, dvakrát skórovali v přesilových hrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy