Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Kdo vyhraje Zlatou hokejku? Krom Jágra má šanci Hertl, Krejčí či Plekanec

Praha - Na tradičním místě v karlovarském Grandhotelu Pupp budou vyhlášeny výsledky 46. ročníku ankety Zlatá hokejka 2014. Vítězství z loňského roku obhajuje David Krejčí, který patří společně s Jaromírem Jágrem usilujícím o jedenáctý triumf a Tomášem Plekancem mezi hlavní favority i letos. Přímý přenos sledujte živě od 21:15 na programu ČT1.

"Výsledky byly letos opravdu hodně těsné," řekla Petra Pavelková z pořádající agentury BPA sport marketing. V elitní desítce jsou vedle trojice útočníků ještě Tomáš Hertl, Jiří Hudler, Jan Kovář, Ondřej Palát, Alexander Salák, Vladimír Sobotka a Marek Židlický.

"Převážná většina z nich by měla do Karlových Varů osobně dorazit," uvedla Pavelková. Chybět zřejmě bude Jágr, který je podle dostupných informací momentálně na dovolené v zámoří. Organizátor ankety, Český svaz ledního hokeje (ČSLH), se letos premiérově rozhodl nezveřejnit stav hlasování po druhém kole.

O konečném pořadí však rozhodly jen hlasy udělené zástupci ČSLH, trenéry reprezentace, mládežnických výběrů, klubů nejvyšší soutěže a novináři ve třetím kole; dříve získané hlasy se nezapočítávaly.

Elitní desítka - Zlatá hokejka 2014 (řazeno abecedně):

Tomáš Hertl (San Jose Sharks), Jiří Hudler (Calgary Flames), Jaromír Jágr (New Jersey Devils), Jan Kovář (Metallurg Magnitogorsk), David Krejčí (Boston Bruins), Ondřej Palát (Tampa Bay Lightning), Tomáš Plekanec (Montreal Canadiens), Alexander Salák (SKA Petrohrad), Vladimír Sobotka (St. Louis Blues), Marek Židlický (New Jersey Devils).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články