Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Vítkovice uspěly na Spartě, Litvínov nedal šanci Kometě

Praha - Vedoucí Sparta utrpěla druhou porážku od Vítkovic na vlastním ledě. Rozhodl o něm výtečný výkon gólmana Filipa Šindeláře. Litvínov se vzepjal proti Brnu a i díky gólu se třemi asistencemi Jiřího Šlégra vyhrál 4:1. Liberec si pohrál s Chomutovem poměrem 6:0 a Třinec pokazil oslavy 20. výročí Slavie v extralize, když před více než jedenácti tisící diváky vyhrál v Praze 4:1. Zlín uspěl na ledě Hradce Králové poměrem 2:1 a potvrdil skvělou bilanci v přesilovkách. Karlovy Vary přehrály trápící se Kladno, hattrickem se zaskvěl Pert Pohl.

Radost hráčů Litvínova po gólu Jiřího Šlégra
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Sparta - Vítkovice 1:3

Hokejisté Sparty prohráli s Vítkovicemi 1:3. Ostravané naplno uspěli na ledě lídra a připsali si čtvrté vítězství venku za sebou. Rozhodl o něm vítězný gól Vladimíra Svačiny ze začátku 54. minuty a také výtečný výkon gólmana Filipa Šindeláře.

Report, sestřih a ohlasy

Litvínov - Brno 4:1

Na zimním stadionu Ivana Hlinky sledovali diváci povedené vítězství domácích nad brněnskou Kometou. V utkání se blýskl gólem a třemi asistencemi Jiří Šlégr. Byl i u jediného inkasovaného gólu Brna.

Report, sestřih a ohlasy

Karlovy Vary - Kladno 4:1 (//sport/hokej/257055-trinec-pokazil-slavii-vyroci-pred-pocetnou-navstevou/)

Hokejisté Karlových Varů porazili Kladno a na dvanáctém místě unikli předposledním Rytířům na rozdíl deseti bodů. Čtyřmi body za tři branky a jednu asistenci se zaskvěl útočník Petr Pohl. Energie doma potřetí za sebou naplno bodovala, Kladno si připsalo třetí prohru v řadě. (//sport/hokej/257055-trinec-pokazil-slavii-vyroci-pred-pocetnou-navstevou/)

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články