Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Chomutov schytal debakl, série Litvínova skončila

Praha – Slavia ukončila sedm zápasů trvající sérii bez výhry a v domácím prostředí si poradila s Brnem, které ji nevstřelilo ani gól. Bez branky zůstal i Chomutov, od Sparty ale schytal ještě daleko větší příděl. Doma neskórovaly rovněž Vítkovice, po jednom z nejhorších výkonů sezony podlehly Karlovým Varům 0:4. Na předposlední příčku kleslo Kladno po porážce 2:3 ve Zlíně. Liberec porazil Plzeň 4:2 a poskočil na desáté místo, protože Litvínov po sérii šesti výher nestačil na Pardubice. Druhou příčku za Spartou si pojistil Hradec Králové, překvapení ročníku porazilo Třinec 2:0, vítěznou branku vstřelil už v 19. vteřině utkání Mertl.

Chomutov - Sparta
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Chomutov – Sparta 0:7

Hokejisté Sparty zvítězili na ledě Chomutova vysoko 7:0. Pražané měli již v polovině zápasu čtyřgólový náskok a opět o něco navýšili své vedení v čele tabulky. Pošesté v sezoně se jim podařilo vyhrát rozdílem minimálně pěti branek. Dva góly vítězů dal kapitán Tomáš Rolinek, sedmé čisté konto v sezoně vychytal Tomáš Pöpperle. Poprvé v sezoně naskočil do hostující sestavy univerzál David Kočí.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253496-sparta-rozstrilela-chomutov-pirati-se-nezmohli-ani-na-gol/)

Liberec – Plzeň 4:2

Hokejisté Liberce zvítězili nad Plzní 4:2 a ve třetím vzájemném zápase sezony slaví první výhru. Severočeši tak navázali na úterní vítězství z Třince a poskočili do první desítky přes Litvínov, naopak Plzeň prohrála po sérii tří výher, a nevyužila tak možnosti posunout se na druhou příčku. O osudu utkání rozhodl svou přesilovkovou brankou ze 48. minuty liberecký střelec Martin Bartek, dva góly Bílých tygrů zaznamenal Tomáš Urban.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253509-liberec-po-vyhre-nad-plzni-poskocil-do-prvni-desitky/)

Slavia – Brno 3:0

Hokejisté Slavie porazili Kometu Brno 3:0, a ukončili tak sérii sedmi porážek. Tři body získali Pražané po jedenácti zápasech, poprvé od 27. října, kdy uspěli v Pardubicích. Tým kouče Vladimíra Růžičky porazil Kometu i díky pátému čistému kontu brankáře Dominika Furcha potřetí v sezoně.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253465-slavia-se-po-sedmi-prohrach-otrepala-odnesla-to-kometa/)

Vítkovice - Karlovy Vary 0:4

Hokejisté Vítkovic podlehli Karlovým Varům 0:4 a v sezoně utrpěli už devátou porážku na domácím ledě. Ostravané si za celý zápas nevypracovali vyloženou šanci a brankáři Tomáši Zázvorkovi maximálně usnadnili cestu k první vychytané nule v ročníku. Energie zabodovala počtvrté v řadě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253639-vitkovice-nedaly-doma-gol-vary-bodovaly-poctvrte-za-sebou/)

Zlín - Kladno 3:2

Zlín zvítězil nad Kladnem 3:2 a dočkal se proti Rytířům úspěchu po čtyřech prohrách. Berani na domácím ledě podesáté za sebou bodovali a z toho osmkrát zvítězili. Kladno po čtvrté porážce z posledních pěti utkání kleslo na předposlední místo.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253640-kladno-ve-zline-marne-dotahovalo-rytiri-uz-jsou-predposledni/)

Pardubice - Litvínov 3:2

Hráči Pardubic porazili Litvínov 3:2, a ukončili tak sérii šesti výher soupeře. Domácí sami uspěli po dvou předešlých nezdarech. Na výhře Východočechů se gólem a asistencí podílel útočník Tomáš Nosek.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253649-litvinov-po-serii-sesti-vyher-prohral-v-pardubicich-2-3/)

Hradec Králové - Třinec 2:0

Hokejisté Hradce Králové si doma porazili s Třincem 2:0 a brankář Pavel Kantor si připsal čtvrtou nulu v sezoně. Vítězství Hradci zajistil gólem už v 19. vteřině utkání Mertl, pojistku přidal v závěru do prázdné branky kapitán Šimánek. Třinec prohrál čtvrté utkání v řadě a nadále balancuje na hraně přímého postupu do play-off.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/253620-hradec-vyhral-nad-trincem-mertlovym-golem-z-prvni-minuty/)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články