Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Sparta navýšila vedení, Vary mají první venkovní výhru

Praha - Ve šlágru 16. kola mezi Plzní a Spartou rozhodovaly až nájezdy, které dopadly lépe pro Pražany díky uzdravenému Petru Tonovi. Třinec uspěl ve Zlíně také na samostatné nájezdy. Přestřelku na východě Čech zvládla lépe Slavia a Pardubice porazila 5:4. První venkovní výhru slavily Karlovy Vary na ledě Hradce Králové. Doma naopak uspěly Vítkovice s Kladnem a Liberec s Litvínovem po prodloužení. Vůbec se na vlastní půdě neprosadil Chomutov, s Kometou padl 0:3.

Brankář Sparty Tomáš Pöpperle
zdroj: Petr Eret

Plzeň - Sparta 1:2 SN

Indiáni doma prohráli se Spartou po samostatných nájezdech 1:2. Hosté vyhráli pošesté v řadě a nadále vedou extraligu. Na gól Václava Pletky odpověděl Petr Kumstát. Nájezdy rozhodl Petr Ton.

Report, sestřih a ohlasy

Pardubice - Slavia 4:5

Východočeši vedli na začátku druhé třetiny 2:0, ale Pražané třemi góly v řadě otočili skóre a počtvrté za sebou neztratili ani bod. Pardubičtí naproti tomu musejí vstřebat pátou porážku za sebou. Kvůli dohodě klubů nemohl hrát útočník Slavie Kolář, který v týmu Pražanů hostuje právě z Pardubic. Jeho místo v prvním útoku zaujal Stránský.

Report, sestřih a ohlasy

Vítkovice - Kladno 2:1

Střelcem rozhodujícího gólu se jedenáct minut před koncem stal Lukáš Kucsera a Vítkovice se díky jeho trefě na domácím ledě dočkaly na osmý pokus výhry v normálním čase. Brankář Ostravanů Daniel Dolejš ve svém druhém extraligovém startu dovedl tým ke druhému vítězství.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články