Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Výluka skončila, Jágr s Hudlerem již dnes v extralize nenastoupí

Praha - Plánovaný konec výluky v zámořské NHL zasáhl extraligové kluby v přípravě na dnešní 37. kolo hokejové extraligy. Většina hráčů v čele s největší hvězdou Jaromírem Jágrem se rozhodla už do zápasů nenastoupit. Za Třinec tak nenastoupí ani Jiří Hudler. Z Mostu, kde byl s týmem na obědě před zápasem v Litvínově, jej do Prahy odvezl otec. Utkání Litvínov – Třinec sledujte živě od 18:15 exkluzivně na našem webu a od 18:50 také na kanálu ČT sport.

Jaromír Jágr
zdroj: isifa: Lidové noviny autor: František Vlček

Pouze útočníci Vladimír Sobotka ze Slavie a Michael Frolík z Chomutova ve vzájemném zápase v pražské O2 areně ještě do extraligového programu zasáhli. Na soupisce Sparty, která hraje ve Vítkovicích, je i gólman Michal Neuvirth, který ale jen na lavičce kryje záda Marku Schwarzovi. Sparta totiž v Ostravě nemá k dispozici třetího gólmana.

U Kladna bylo jisté, že nenastoupí zraněný Tomáš Plekanec, ale po vývoji v NHL se v Plzni nepředstaví ani Jágr a Jiří Tlustý. Při absencích Jana Hlaváče, Pavla Patery, Miloslava Hořavy, Jakuba Valského, Michala Dragouna i obránců Libora Procházky a Vladimíra Kameše tak nastoupí junioři Tomáš Redlich a Jiří Veber, na střídavý start klub získal z prvoligového Hradce Králové Zdeňka Kubicu.

České Budějovice měly na marodce Martina Hanzala a Václav Prospal s Milanem Michálkem opustili autobus na cestě do Zlína, když vystoupili v Pelhřimově.

"Dostal jsem informaci od Andyho Ferenceho, který byl přítomen mítinkům v New Yorku. Napsal, že v půl šesté ráno jejich času se dohodli. Takže jsme u Pelhřimova vystoupili u motorestu a čekáme na pana Michálka, který nás odveze do Budějovic," uvedl Prospal pro iSport.cz.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články