Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sedmý zápas rozhodne o extraligové příslušnosti

Mladá Boleslav – Stejně jako loni i letos čeká hokejisty Mladé Boleslavi sedmý barážový zápas, v němž budou proti Chomutovu hájit extraligovou příslušnost. Také před rokem proti Ústí nad Labem se Středočeši trápili, ale klíčový sedmý duel v Mladé Boleslavi nakonec Bruslařský klub zvládl. V domácím prostředí bude hrát i nyní.

Mladoboleslavský kouč Petr Novák si z dosavadní nepřesvědčivé bilance týmů v domácím prostředí těžkou hlavu nedělá. "Víme, že Chomutov hokej umí, vyhrál první ligu a rozhodně ne náhodou. Ale i oni doma naposledy prohráli, to je prostě sport. Bude to znovu velký boj, ale já věřím, že nám pomůžou diváci," řekl Novák.

"Soupeř to u nás bohužel opravdu umí," potvrdil mladoboleslavský útočník Jaroslav Balaštík. "Je třeba se připravit opravdu zodpovědně a vymyslet účinnou taktiku. Bude to padesát na padesát. Celá ta série je hrozně vyrovnaná, uspěje ten šťastnější z nás," doplnil střelec vítězné trefy ze šestého duelu, podle něhož bude potřeba vyhnout se zbytečným vyloučením.

Piráti sice promarnili mečbol, když při vedení 3:2 v sérii podlehli soupeři v domácím prostředí těsně 2:3, přesto věří ve šťastný konec a návratu mezi elitu po dlouhých 38 letech. "Všechny sedmé zápasy jsme dosud zvládli, tak já doufám, že zvládneme i tenhle," připomněl kouč Jiří Doležal semifinálové a finálové série play-off první ligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Před baráží

Rozhodující zápas baráže začne v Mladé Boleslavi v 17:30.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články