Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Euro Hockey Tour mužů 2023/2024

Ústí poprvé v sezoně dvakrát za sebou prohrálo

Praha - Vedoucí tým první hokejové ligy Ústí nad Labem poprvé v sezoně prohrálo dva zápasy po sobě. V posledním letošním utkání podlehli Lvi na ledě Berouna 4:5 po samostatných nájezdech. Jejich náskok před druhým Chomutovem, který už v pondělí v předehrávce 35. kola vyhrál v Jihlavě 2:6, se za poslední kola snížil na tři body.

Ilustrační foto

Favorizované Ústí prohrávalo ve druhé třetině už o tři branky, ale dokázalo vyrovnat a zajistit si alespoň bod. Zápas ukončil v páté sérii nájezdů David Jonáš, jenž proměnil všechny tři nájezdy. Domácí obránce prožil povedený večer, protože už předtím v 31. minutě zvýšil na 4:1 z trestného střílení.

Třetí Olomouc nezaváhala s posledním Mostem a po vítězství 3:1 se vzdálila čtvrté Jihlavě na rozdíl osmi bodů, přičemž stejné manko má sama na Chomutov. Benátky nad Jizerou, Hradec Králové i Havlíčkův Brod, které mají zatím v první osmičce pro play off náskok před pronásledovateli, shodně prohrály.

Benátky podlehly v Litoměřicích 4:5 po samostatných nájezdech, když v rozstřelu kraloval Marek Loskot, který se trefil hned dvakrát. Hradec Králové prohrál doma 2:3 po samostatných nájezdech se Šumperkem, jemuž se podařilo upevnit si osmé místo. Havlíčkův Brod nenavázal na kanonádu z derby z Jihlavou (8:0) a prohrál v Kadaní 1:4. Ze hry o boj o play off není ani předposlední Třebíč, která má po vítězství nad Pískem na osmičku ztrátu jen šesti bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články