Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Kometa vyhrála v Plzni 3:0, Hovi podruhé za sebou neinkasoval

Plzeň - Hokejisté Brna zvítězili v 11. kole extraligy v Plzni 3:0 a potřetí za sebou naplno bodovali. Kometu podržel bezchybným výkonem brankář Sasu Hovi, který vychytal podruhé za sebou čisté konto a neinkasoval už 174 minut v řadě. Hosté položili základ svému vítězství už v první třetině, kdy dvakrát skórovali. Ve zbytku hrací doby se Indiáni pokoušeli zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale Hovi se překonával. Brankou a nahrávkou se na výhře Brna podílel Jozef Balej. Kometa tak poprvé po svém návratu do nejvyšší soutěže zdolala Indiány. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

Třinec porazil pražskou Slavii 5:3 a už poosmé za sebou bodoval. Pražané naopak vyšli naprázdno po předchozích třech výhrách. Oceláři potvrdili, že se jim proti výběru kouče Vladimíra Růžičky v poslední době daří, a vyhráli už pátý vzájemný zápas v řadě. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

Hokejisté Mladé Boleslavi prohráli s Vítkovicemi 1:2 a připsali si čtvrtý nezdar za sebou. Hosté o zisku tří bodů rozhodli ve třetí třetině, ve které vstřelili v přesilových hrách oba své góly. Na druhou branku Vítkovic již domácí nedokázali odpovědět, vyrovnat se jim nepodařilo v přesilové hře ani při power-play v samotném závěru utkání. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

České Budějovice prohrály na ledě Litvínova 1:3 a přišly o vedení v extralize. Jihočechy předstihl o skóre Třinec. Domácí Benzina potvrdila proti Mountfieldu, že se jí doma daří a naplno bodovala v pátém ze šesti utkání před vlastním publikem. Venku přitom ještě Litvínov na první zisk čeká. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

Hráči Zlína zabrali po předchozích třech porážkách a porazili Karlovy Vary 5:3. Dvěma góly zajistil úspěch domácích Jaroslav Balaštík, který potvrdil své střelecké probuzení. Pro Západočechy skončila ve Zlíně série šesti extraligových výher za sebou, což je klubový rekord Energie. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

Sparta porazila Liberec 3:2 v prodloužení, a připsala si tak teprve čtvrté vítězství v sezoně. Přestože Pražané v průběhu zápasu prohrávali již 0:2, dokázali výsledek otočit. Rozhodující gól dal ve čtvrté minutě prodloužení útočník Petr Ton. I tak zůstává Sparta předposlední, ale unikla poslednímu Kladnu na rozdíl osmi bodů. Sestřih utkání a ohlasy najdete zde.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články