Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SESTŘIH: Zlín nepustil Litoměřice do finále, rozhodne až příští zápas

Hokejisté Vsetína dál čekají na soupeře, s nímž si ve finále 1. hokejové ligy zahrají o účast v baráži o extraligu s Kladnem. Hráči Litoměřic totiž ve druhé semifinálové sérii neproměnili první mečbol a Zlín po výhře 2:0 vyrovnal sérii, hranou na čtyři vítězné zápasy, na 3:3. V sedmém, rozhodujícím, utkání, budou mít výhodu v sobotu domácího prostředí hokejisté Litoměřic. Ve Zlíně rozhodly zápas góly Petra Holíka a Mikky Salmia.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 6. semifinále první ligy Zlín – Litoměřice

Zlínští byli většinu zápasu aktivnější, zejména v úvodních dvou třetinách si vytvářeli šance a tlačili se před branku Litoměřic. Až v poslední třetině, kdy už vedli po dvou trefách ve druhé části hry, se přece jen víc soustředili na obranu.

Litoměřičtí hokejisté se ve třetí třetině snažili snížit vedení soupeře a zdramatizovat utkání, ale gól nedali ani v dvouminutové závěrečné power-play. Při ní už jen Zlín trefil tyčku jejich opuštěné branky.

Semifinále play-off první hokejové ligy - 6. zápas:

Zlín - Litoměřice 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
Branky: 21. P. Holík, 37. Salmio. Rozhodčí: Bejček, Kubičík - Kokrment, Polák. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:0. Diváci: 4712. Stav série: 3:3.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články