Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Inter Milán prohrál s předposledním Sassuolem

Ve 35. kole italské fotbalové ligy si už jistý vítěz ligy Inter Milán připsal teprve druhou porážku v sezoně, když prohrál se Sassuolem 0:1. Hráči Sassuola jsou tak jediným týmem, který v italské lize dokázal Inter Milán porazit, a to hned dvakrát. I přesto se Sassuolo stále nachází na sestupových příčkách.

Zápas Sassuolo – Inter Milán
zdroj: REUTERS autor: REGGIO EMILIA

Sassuolu zařídil důležité vítězství v boji o záchranu v 20. minutě střelou pod břevno Laurienté, jenž dal při svých posledních čtyřech startech stejný počet branek. Jeho tým vyhrál po šesti utkáních a na sedmnácté Empoli ztrácí dva body.

Nerazzurri v lize prohráli po 28 zápasech, ojedinělá ztráta je ale nemusí mrzet. Druhý AC Milán na ně ztrácí čtyři kola před koncem 19 bodů, třetí Juventus dokonce ještě o pět bodů více.

Fotbalisté Boloni uhráli v předehrávce 35. kola italské ligy jen bezbrankový výsledek na hřišti Turína. Z posledních pěti zápasů remizovali počtvrté, v neúplné tabulce ale dál drží čtvrté místo zajišťující postup do Ligy mistrů. Turín, který nastoupil ve speciálních retro dresech, popáté za sebou nezvítězil a je desátý.

Tým trenéra Thiaga Motty, který neprohrál už sedm utkání v řadě, má před víkendovými zápasy v tabulce pětibodový náskok před pátým AS Řím držícím poslední místo pro Ligu mistrů. Šesté Bergamo, jež má k dispozici ještě o jedno utkání navíc, zaostává za Boloňou o sedm bodů.

Italská fotbalová liga – 35. kolo:

Monza  Lazio Řím 2:2 (75. a 90.+2 Djurič  11. Immobile, 83. Vecino),

Sassuolo  Inter Milán 1:0 (20. Laurienté),

FC Turín  Boloňa 0:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články