Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Fiorentina před odvetou s Plzní prodloužila v italské lize sérii nezdarů

Čekání na ligové vítězství prodloužili fotbalisté Fiorentiny o další zápas. V dohrávce 32. kola totiž remizovali 1:1 s Janovem a ze skalpu soupeře se neradovali už popáté za sebou. Antonín Barák v dresu domácích do zápasu nezasáhl a před čtvrteční odvetou Evropské konferenční ligy s Plzní zůstal jen na lavičce.

Utkání Fiorentina – Janov
zdroj: ČTK / AP autor: Massimo Paolone

Fiorentina, která minulý týden uhrála na západě Čech bezbrankovou remízu, mohla jít proti Janovu ve 25. minutě do vedení, ale branka Belottiho po zásahu videorozhodčího neplatila kvůli ofsajdu. Jako první tak skórovali hosté, když Gudmundsson krátce před přestávkou proměnil pokutový kop.

Alespoň remízu zajistil fialkám Ikoné, který se trefil v 54. minutě. Fiorentina bodovala po dvou porážkách a v tabulce jí patří 10. místo. Janov je o dvě příčky za ní.

Atalanta nenavázala na loupež v Liverpoolu

Bergamo vedlo po osmnácti minutách nad Veronou už 2:0, ale hosté byli ve druhém poločase stejně úspěšní a díky remíze 2:2 se o bod vzdálili sestupovému pásmu. Atalanta se tak ideálně nenaladila na čtvrteční odvetu Evropské ligy s Liverpoolem, do které však půjde s tříbrankovým náskokem.

Italská fotbalová liga – 32. kolo:

Fiorentina – FC Janov 1:1 (54. Ikoné – 42. Gudmundsson z pen.), Bergamo - Hellas Verona 2:2 (13. Scamacca, 18. Éderson - 56. Lazovič, 60. Noslin).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články