Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Stuttgart jen remizoval, na vedoucí Leverkusen už ztrácí 14 bodů

Stuttgart, který je aktuálně na třetím místě tabulky Bundesligy, jen remizoval se zachraňujícím se Kolínem nad Rýnem 1:1 a na první Leverkusen ztrácí už čtrnáct bodů. Union Berlín doma remizoval s Heidenheimem 2:2 a počtvrté v řadě neprohrál. Alex Král za domácí naskočil až v 90. minutě. Brémy hrály s Darmstadtem také nerozhodně 1:1.

Utkání Stuttgart – Kolín nad Rýnem
zdroj: ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Wo

Úvodní branka zápasu ve Stuttgartu padla v 53. minutě, skóre otevřel domácí Millot. Hosté srovnali o devět minut později zásluhou německého mládežnického reprezentanta Martela, jenž se letos trefil v Bundeslize poprvé.

Kozli ukončili VfB sérii čtyř výher a potřetí za sebou uhráli ve venkovním utkání remízu 1:1. Bod však Kolínu v bitvě o záchranu příliš nepomohl. Z barážové šestnácté pozice ztrácí na patnáctý Augsburg šest bodů a odehrál o utkání více.

Mönchengladbach bez zraněného Tomáše Čvančary prolomil sérii pěti zápasů bez výhry a zdolal doma Bochum 5:2. Hosté nenavázali na týden staré vítězství nad Bayernem Mnichov a v tabulce jim patří 13. místo s náskokem osmi bodů na šestnáctý Kolín. Vítězná Borussia má stejný počet bodů, ale je o dvě příčky výš.

Výsledky 23. kola německé fotbalové ligy

Leverkusen – Mohuč 2:1 (3. Xhaka, 68. Andrich – 7. Kohr), Brémy – Darmstadt 1:1 (8. vlastní Zimmermann – 33. Justvan), Mönchengladbach – Bochum 5:2 (29. vlastní Gamboa, 35. Weigl z pen., 72. Reitz, 78. Siebatcheu, 90.+6 Honorat – 75. Hofman, 88. Schlotterbeck), Stuttgart – Kolín nad Rýnem 1:1 (53. Millot – 62. Martel), Union Berlín – Heidenheim 2:2 (44. Gosens, 45.+2 Schäfer – 3. Dovedan, 71. Beste),

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články