Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Změní Jurásek rajon? Z Benficy má odejít do klubu, kde zářil Šmicer

Změní rajon z Portugalska na Francii? David Jurásek by mohl po půlroce odejít z Benficy Lisabon. Větší herní vytížení mu prý slibuje na hostování v Racingu Lens, kde ve druhé polovině 90. let hrál Vladimír Šmicer. O zájmu francouzského klubu o českého reprezentanta informoval portugalský list O Jogo.

Třiadvacetiletý Jurásek přišel do Benficy v červenci z pražské Slavie za 14 milionů eur (asi 334 milionů korun) a podepsal smlouvu na pět let.

Hned v úvodu sezony ho vyřadilo na měsíc ze hry zranění kotníku. Pak se do sestavy vrátil, ale v listopadu a prosinci zůstával většinou jen mezi náhradníky. Dosud za Benficu nastoupil ve 12 soutěžních zápasech a odehrál celkem 480 minut.

V posledních dnech se hovoří také o přesunu Martina Vitíka směrem do Itálie, údajně by měl být na radaru slavné Neapole. Předtím kolem stopera Sparty kroužil slovutný AC Milán. Vitíkův agent ale serveru inFotbal řekl, že konkrétní zájem zatím neregistruje.

Zajímavé bude i sledovat osud Vladimíra Coufala, který prý není v anglickém West Hamu spokojen s nízkým prodloužením smlouvy ani nižší gáží. Kvůli tomu podle BBC nebyl na soupisce pondělního zápasu proti Brightonu. Coufal ale uvedl, že má jen chřipku.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články