Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Atlético po dlouhém oslabení ztratilo s Getafe. Griezmann alespoň vyrovnal gólový rekord klubu

Ještě v 70. minutě vedli o dvě branky, ale nestačilo to. Fotbalisté Atlética ve španělské lize v Madridu po dlouhém oslabení remizovali s Getafe 3:3. Dvě branky domácích vstřelil Antoine Griezmann, který se 173 góly vyrovnal klubový rekord Luise Aragonése. FC Sevilla v 18. kole zvítězila v Granadě 3:0 a v La Lize vyhrála po deseti zápasech a poprvé od konce září.

Antoine Griezmann slaví gól, kterým vyrovnal klubový rekord Atlética
zdroj: Reuters autor: Susana Vera

Atlético ve 38. minutě oslabil obránce Savič, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě. Přesto Griezmann ještě před pauzou otevřel skóre. Getafe vyrovnalo v 53. minutě zásluhou Mayorala, ale poté dvakrát inkasovalo. Trefil se střídající Morata a chvíli nato Griezmann zvýšil na 3:1 z penalty.

Hosté ale v závěru vybojovali bod. V 87. minutě snížil Rodríguez a v nastavení vyrovnal z dalšího pokutového kopu Mayoral. Útočník Getafe je s 12 góly druhým nejlepším střelcem soutěže. O jednu branku víc má na kontě Bellingham z Realu Madrid. Atlético v devátém domácím zápase v lize poprvé nezvítězilo, na třetím místě neúplné tabulky vystřídalo o skóre mistrovskou Barcelonu.

Sevilla k triumfu v Granadě nakročila už v úvodním poločase, kdy se prosadili Pedrosa s Ocamposem. Třetí branku hostů přidal ve 49. minutě sedmatřicetiletý stoper Ramos. Andaluský tým se posunul na 13. místo.

Španělská fotbalová liga – 18. kolo:

Vallecano – Valencie 0:1 (61. Canós), Atlético Madrid – Getafe 3:3 (44. a 69. z pen. Griezmann, 63. Morata – 53. a 90.+3 z pen. Mayoral, 87. Rodríguez), Granada – FC Sevilla 0:3 (23. Pedrosa, 32. Ocampos, 49. Ramos).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články