Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Real při premiéře Hazarda padl s Bayernem a Bale chyběl. Je na odchodu, potvrdil Zidane

První start za madridský královský klub s porážkou. Letní posila Realu Madrid Eden Hazard vyběhl poprvé v bílém dresu a s netradičním číslem 50 na počest padesátiletého výročí přistání na Měsíci. Speciální den pro něj však dopadl prohrou 1:3 s Bayernem Mnichov. V nominaci Realu nebyl Gareth Bale, jenž klub opustí.

Eden Hazard při premiéře za Real Madrid proti Bayernu
zdroj: ČTK/DPA/firo autor: Sebastian El-Saqqa

Mezi 41 hráči, kteří na obou stranách zasáhli do utkání, naopak chyběl velšský útočník Gareth Bale. "Nebyl v nominaci, protože pracujeme na jeho odchodu," prohlásil trenér Realu Zinédine Zidane. "Uvidíme, jak to dopadne. Doufám, že se to vyřeší rychle, protože by to pomohlo všem stranám," přidal francouzský kouč.

Real zahájil utkání v základu s Hazardem, za kterého Chelsea v červnu zaplatil 100 milionů eur. Bayern v první půli poslal do vedení Corentin Tolisso a po pauze navýšili skóre Robert Lewandowski se Sergem Gnabrym. Bayern hrál posledních devět minut bez vyloučeného Svena Ulreicha, Real z toho však vytěžil jen gól střídajícího Rodryga.

Hazard k zápasu nastoupil s číslem 50 a podle listu Marca tak učinil na počest 50. výročí přistání Apolla 11 na Měsíci, ke kterému došlo 20. července v roce 1969. Ve španělské lize však bude muset belgický reprezentant zvolit jiné číslo, protože podle pravidel soutěže hráči mohou nosit pouze čísla od jedničky do pětadvacítky.

Je nám líto, video expirovalo.
Real prohrál s Bayernem. Z otočky umně pálil Lewandowski
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články