Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Costa uznal, že hodit dres po Mourinhovi byla chyba

Londýn - Útočník Chelsa Diego Costa uznal, že se nezachoval správně, když při utkání anglické ligy 29. listopadu na hřišti Tottenhamu (0:0) hodil rozlišovací dres po trenérovi Josému Mourinhovi. Dal tak najevo svoji nespokojenost s tím, že se do hry nedostal ani jako náhradník. "Udělal jsem chybu, ale můj vztah s Mourinhem je skvělý, vycházíme spolu skutečně dobře. Jsou věci, které musíte kontrolovat," uvedl.

Slavící Oscar (vlevo) a Diego Costa
zdroj: AP autor: Darren Walsh

Costa v této sezoně zatím zůstává za očekáváním. Zatímco v minulém ligovém ročníku nastřílel dvacet branek a výrazně pomohl Chelsea k titulu, v této sezoně Premier League skóroval pouze třikrát.

"Musím se trochu zlepšit. Start sezony se mi nepovedl, ani předvedenou hrou, ani gólově. Chelsea se v poslední době příliš nedařilo. Bylo důležité porazit Porto, potěšit fanoušky a nabrat zpět trochu sebevědomí," připomněl Costa výhru "Blues" 2:0 v utkání Ligy mistrů, po kterém jeho tým mohl oslavit postup do osmifinále z prvního místa skupiny G. "Vím, že se musím zlepšit, abych mohl Španělsko reprezentovat na mistrovství Evropy. Musím tvrdě pracovat a bojovat. Vím, že mám dost času na to, abych se zlepšil, a doufám, že se tak stane."

Costa zároveň nepopřel spekulace o možném návratu do Atlética Madrid, odkud do Chelsea loni v létě přestoupil. "Nikdy nevíte. Podívejte se, jak se v Atléticu daří Filipe Luísovi," zmínil brazilského obránce, který se po ročním působení v londýnském celku vrátil do týmu trenéra Diega Simeoneho. "Život je plný překvapení. Atléticu přeji jen to nejlepší, vždy jej budu sledovat a podporovat," uvedl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články