Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Kadeřábek do Charkova neodcestuje, stopku mu vystavily žaludeční problémy

Po cenném vítězství 2:1 na Slovensku v rámci Ligy národů přišla česká reprezentace před zápasem s Ukrajinou o stabilního člena základní sestavy. Z důvodu zdravotních patálií musel národní tým opustit Pavel Kadeřábek. Trenér Jaroslav Šilhavý náhradu za obránce Hoffenheimu povolávat nebude. Přímý přenos utkání Ukrajina - Česko sledujte v úterý od 20:15 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Pavel Kadeřábek
zdroj: Letní olympijské hry autor: Paprskář Pavel

Kadeřábek včera odehrál 63 minut, než jej vystřídal Filip Novák. Dnes pak šestadvacetiletý obránce po dohodě s lékaři odcestoval do Prahy, protože by se pravděpodobně nestihl dát do blížícího se duelu v Charkově zdravotně do pořádku.

"Pavel se potýkal již několik dnů s žaludečními problémy, nicméně před utkáním se cítil dobře a měl chuť nastoupit. Během druhého poločasu si však řekl o střídání. Jeho stavu neprospěl ani úder loktem, který v průběhu střetnutí utržil," uvedl mluvčí reprezentace Pavel Pillár.

Trenér Šilhavý žádného náhradníka povolávat nebude, reprezentace proto dnes odpoledne odcestuje na Ukrajinu se 3 brankáři a 19 hráči do pole. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovensko - Česko
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články