Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Německo - Polsko

Vyškov nestačil na nováčka, podlehlo i Táborsko

Fotbalisté Vyškova nestačili v 26. kole na nováčka soutěže ze Žižkova. Na venkovním hřišti podlehli 2:3. Nedařilo se ani Táborsku, které podlehlo olomouckému B-týmu 0:1.

Úvodní tři branky v duelu Viktorie s Vyškovem padly v rozmezí 20. až 33. minuty. Mezi dva góly domácích, které vstřelili Klusák a Batioja, se vměstnala proměněná penalta Krollise. Po změně stran srovnal Bayo. Jenže mezi 56. až 64. minutou uviděl dvě žluté karty po sobě autor úvodní trefy hostů. Pražané skórovali v 75. minutě, ale Sodomův gól kvůli ofsajdu neplatil. Domácí útočník se nakonec branky dočkal o deset minut později.

Vyškov nevyhrál druhé z posledních tří kol. Žižkov doma zvítězil potřetí za sebou, opět při tom dal tři branky a posunul se na 11. příčku. Od první sestupové pozice ho dělí čtyři body.

Olomoucké "béčko" rozhodlo o triumfu nad Táborskem po necelé hodině hry díky Mikulenkovi. Hanáci neprohráli osmé kolo za sebou a z toho posedmé vyhráli. Doma naplno bodovali popáté v řadě. Jihočeši venku v druhé lize nezvítězili v sedmém duelu po sobě.

26. kolo druhé fotbalové ligy:

Žižkov – Vyškov 3:2 (2:1)
Branky: 20. Klusák, 33. Batioja, 85. Sodoma – 31. Krollis z pen., 52. Bayo. Rozhodčí: Pechanec – Hádek, Malimánek. ŽK: Medýnský (asistent trenéra) – Aberkane, Mafwenta, Sylla, Krollis. ČK: 64. Krollis. Diváci: 1432.

Sigma Olomouc B – Táborsko 1:0 (0:0)
Branka: 58. Mikulenka. Rozhodčí: Kotala – Dresler, Bureš. ŽK: Fiala, Dele (oba Olomouc). Diváci: 320.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články