Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Gólová nadílka na Julisce. Dukla rozstřílela Vlašim

Dukla Praha nedala v 26. kole druhé fotbalové ligy šanci Vlašimi a doma ji jasně porazila o čtyři góly 5:1. Fotbalisté Dukly výborně zvládli první poločas, kde padly všechny branky utkání, a rozhodlo se o vítězi utkání. Domácí stále drží vedení v lize a druhý Vyškov se k nim může v případě vítězství pouze přiblížit. Další zápasy skončily remízou. Body si rozdělili Kroměříž s béčkem Sparty po výsledku 3:3. A po bezgólovém utkání i Líšeň s Prostějovem. 

Lukáš Matějka
zdroj: Facebook/FK Dukla Praha

Dukla v minulém kole nečekaně prohrála s olomouckou rezervou 0:3, v dalším domácím utkání ale ztrátu napravila. V úvodu byla nesmírně produktivní a prožila jeden z nejlepších prvních poločasů ve své historii.

Skóre svým premiérovým gólem za Pražany otevřel zkušený obránce Vondrášek, dvakrát se prosadil Matějka.

Na lavičce dejvického mužstva podruhé scházel trenér Petr Rada, jenž si odpykává trest za rasistickou urážku, který odvolací komise snížila z osmi na tři měsíce.

Dukla oplatila Vlašimi podzimní venkovní porážku. Středočeský celek nebodoval po dvou kolech a ve vyrovnaném středu neúplné tabulky je sedmý.

Situaci si stále více komplikuje Kroměříž, která na posledním místě nadále ztrácí čtyři body na patnáctý Prostějov. Nováček druhé ligy proti Spartě B aspoň utnul po čtyřech zápasech sérii porážek.

Kroměříž prohrávala 0:2, po snižující trefě v divokém desetiminutovém nastavení stihla aspoň srovnat. V hektickém závěru dostal každý tým po jedné červené kartě.

Předposlední Prostějov po bezbrankové remíze na stadionu Líšně ztrácí bod na záchranu, čtrnáctý Žižkov má ale nedělní utkání k dobru. Brněnskému celku patří v nabitém středu tabulky devátá pozice.


26. kolo druhé fotbalové ligy:

Dukla Praha  Vlašim 5:1 (5:1) Branky: 30. a 44. Matějka, 6. Vondrášek, 15. Kozma, 38. Kozel  35. Musil. Rozhodčí: Zaoral  Lakomý, Mojžíš. ŽK: Vondrášek – Planka, Pikul. Diváci: 1473.



Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články