Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Čáslav porazila Vlašim, Žižkov dal Opavě "bůra"

Čáslav - Fotbalisté Čáslavi porazili v druhém kole druhé ligy středočeského rivala z Vlašimi 3:0. O první branku Čáslavi v sezoně se postaral Hodas z penalty, další góly přidali v druhém poločase Vrabec a střídající Efthymiadis. Gólová nadílka byla k vidění i na Žižkově, kde pražský tým rozstřílel Opavu 5:0.

Zatímco Vlašimští brankáře Duchečka v prvním poločase téměř vůbec neohrozili, domácí hráči si vypracovali několik šancí. V 15. minutě se po kombinační akci dostal do pokutového území Ujec, Kucalas ho fauloval a Hodas jeho zákrok potrestal brankou z pokutového kopu.

Hodas hýřil aktivitou, další příležitosti ale nevyužil. V 29. minutě jeho úprk nestíhal Petrů a obrana Vlašimi s vypětím všech sil odvrátila míč před Ujcem na roh. Krátce nato Hodas obešel i gólmana Tomu, ale nedokázal usměrnit míč do prázdné brány.

Druhá fotbalová liga - 2. kolo:

Žižkov - Opava 5:0 (2:0), Čáslav - Vlašim 3:0 (1:0).

V druhé půli domácí mužstvo vítězství pojistilo. V 61. minutě po rohu se po Vrabcově hlavičce do šibenice Toma natahoval marně, v závěru Efthymiadis krátce po svém příchodu na hřiště dorazil do sítě Ujcovu ránu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články