Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Jestli chceme turnaj vyhrát, musíme se zlepšit, ví Van Gaal po remíze s Ekvádorem

Ekvádor hrál v pátečním vzájemném utkání skupiny A na mistrovství světa v Kataru výrazně lépe, přiznal kouč nizozemských fotbalistů Louis van Gaal. Pozitivem zápasu byl pro něj bod za remízu 1:1. Van Gaal si každopádně myslí, že Oranjes musí přidat, pokud chtějí turnaj premiérově ovládnout.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Nizozemsko - Ekvádor

Nizozemci se ujali vedení v šesté minutě po trefě Codyho Gakpa, ale po změně stran vyrovnal Enner Valencia. Oba celky mají po dvou utkáních stejný počet bodů (4) i skóre (3:1). "Neodehráli jsme dobrý zápas. Nepředvádíme tu vyrovnané výkony, ale to můžeme změnit. Hlavní je, že jsme získali bod proti mnohem lepšímu soupeři," řekl Van Gaal na tiskové konferenci.

Ekvádorci přestříleli jeho výběr 13:2. "Při držení míče jsme nehráli dobře, to byl náš problém už v prvním duelu se Senegalem. Všechny odražené balony a souboje vyhrával Ekvádor. Proto jsme nemohli zvítězit. Jestli chceme turnaj vyhrát, musíme se zlepšit," uvedl jednasedmdesátiletý Van Gaal, který vede Nizozemsko už potřetí.

Evropští šampioni z roku 1988 zakončí účinkování ve skupině v úterý proti domácímu Kataru, který je bez šance na postup.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články