Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Del Bosque: Nemám důvod, abych o De Geovi pochyboval

Saint-Martin-de-Ré (Francie) - Nepříjemnosti, do nichž je údajně zapleten brankář David De Gea, španělského trenéra Vicenta Del Bosqueho neznepokojují. Sám uvedl, že nemá důvod svému svěřenci, který jakoukoliv vinu odmítá, nevěřit. O pozici jedničky zatím ovšem zcela jasno nemá.

Vicente Del Bosque
zdroj: ČTK/EFE autor: JuanJo Martín

Podle policejní zprávy, kterou zveřejnil španělský deník El Diario, se De Geovo jméno objevilo ve výpovědi svědka ve spojení se skandálem kolem pornoproducenta Ignacia Allendeho Fernandeze. De Gea v roce 2012 údajně zprostředkoval schůzku prostitutky s dalšími dvěma fotbalisty, na které mělo dojít ke znásilnění. De Gea vše odmítl a označil to za lež.

"David to vysvětlil a dal jasně najevo, že s tím nemá nic společného. Řekl to i celému týmu, když jsme o tom měli debatu," řekl trenér Del Bosque. "Nemám důvod, abych o tom pochyboval. Jeho odjezd z šampionátu pro nás nikdy nebyl tématem. Všechno je v pořádku," odmítl Del Bosque spekulace.

De Gea má prý jeho plnou důvěru a nadále může bojovat před pondělním utkáním s Českem o post jedničky s Ikerem Casillasem. "Nemohu teď říci, zda bude chytat. Budeme o tom přemýšlet stejně, jako kdyby se celá ta událost nestala. Oba brankáři mají šanci a rozhodneme se podle jejich výkonnosti," dodal Del Bosque.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články