Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Strach z Realu nemáme. Věřím, že šance budou pálit také proti nám, doufá Hubník

Ve své bohaté kariéře už odehrál celou řadu zápasů proti velkým soupeřům, přesto Real Madrid je Real Madrid. Roman Hubník proto úterní střetnutí Ligy mistrů ve španělském hlavním městě řadí hodně vysoko. Strach z obhájců titulu však nemá a věří, že Plzeň dokáže trápení velkého favorita z poslední doby ještě prodloužit. Textovou on-line reportáž z utkání sledujte v úterý od 21:00 na webu ctsport.cz.

Roman Hubník
zdroj: ČTK/EFE/ autor: Rodrigo Jimenez

"Nečekali jsme, že budou mít pět zápasů, kdy nevyhráli. Ta situace pro ně určitě není ideální, protože mají před nedělním zápasem proti Barceloně a určitě jsou propíraní v médiích. My se musíme soustředit na náš zápas a uvidíme zítra večer," řekl Hubník na tiskové konferenci v Madridu.

Odmítl, že by Plzeňští měli ze španělského giganta strach. "Kdybychom ho měli, tak bychom tu nebyli. Sami víme, že mají obrovskou sílu. V zápasech, které nezvládli, měli průměrně 25, 30 střel na bránu. To, že teď nedali šance, určitě nesnižuje jejich kvalitu. Věřím, že to jejich neproměňování šancí bude pokračovat zítra a že to ještě prodloužíme," uvedl plzeňský stoper.

Tolik ho nemrzí, že v Realu už nepůsobí hvězdný portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo, který v létě přestoupil do Juventusu Turín.

"Možná spousta hráčů si chtěla proti němu zahrát. Já už tu možnost měl a už to tolik neřeším. Ronaldo už tu není a Real má pořád velké jméno. Je tady spousta kvalitních hráčů a my se musíme připravit na všechny," konstatoval Hubník.

V současném madridském týmu nemá žádného oblíbence. "Já se těším na celý Real. Kdo tam bude nejvíc zlobit? Asi útočníci. Myslím, že asi Benzema bude hodně nepříjemný," odtušil bývalý reprezentant.

Utkání na stadionu Santiago Bernabéu zařadí mezi největší ve své kariéře. "Myslím, že jsme odehráli spoustu zápasů, nejenom v nároďáku, ale i s Viktorkou, kdy jsme hráli proti Bayernu, Manchesteru City. Real je asi jeden z těch největších týmů, ale řadím to mezi tyhle největší zápasy," uvedl Hubník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články