Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Pat & Mat vs. reprezentace

Oblíbené seriálové postavičky Pat a Mat vyzvaly k vyhlášení výstražné stávky. Důvodem je jejich zneužití při focení českých fotbalistů na soustředění v Rakousku. Protagonisté pořadu A je to!, jenž bývá mediálními odborníky označován jako přímá konkurence Receptáře Přemka Podlahy, totiž byli proti své vůli dovlečeni před objektiv, aby se zvěčnili na památečním obrázku. "Chtěli jsme dotáhnout Vlastíka Košťála, ale zrovna mu na hotel přijel zájezd biskupů," uvedl nejmenovaný zdroj z české reprezentace.

Ondřej Nováček
zdroj: ČT24 autor: V. Rejl

Za celou akcí stáli náhradní brankáři Jan Laštůvka a Jaroslav Drobný, kteří plyšového Pata s Matem neváhali před zraky přihlížejících dokonce obnažit a převléct do reprezentačních dresů. "Mám alergii na aviváž, po těle mi vyrašily velké pupence," uvedl Pat.

To Mat měl problém hlavně s komunikací českých hráčů. "Pořád se během focení pošťuchovali a hádali. Prý snad kvůli nějakým účtům z Kozičky a Prdele," řekl kutil, jenž si nedávno amputoval kotník u levé nohy. Kdyby však měl jít čistě teoreticky na trávník, nahradil by Milana Baroše. Prý by se mu i se svým handicapem v pohodě vyrovnal. "Jinak je ale Milan fajn," dodal Mat, jenž má v oblibě podobné spodní prádlo. "Tanga jsou totiž zdravá. Nemáte s nimi 'kulohryz'," vysvětlil.

Tak či onak, Pat i Mat proti nevybíravému chování některých členů nároďáku varovali i skrze své manažery. Zároveň se snaží vyburcovat další možné adepty na neoficiálního fotbalového maskota. "Krtek přes den spí, s ním je to těžké," shodují se s tím, že by stejně mohl dělat maskota spíše tunelu Blanka.

Podporu jim ale přislíbil Rumcajs, který hřímá kvůli parazitování na jeho profesi. "Protože Honza Rezek prostě žádnej loupežník proti Skotsku nebyl!" vysvětlil. V úvahu do šikující se stávkující partičky by připadal i Fantomas, ten ale před několika lety podepsal exkluzivní smlouvu s českými hokejisty. Naopak celou akci jednoznačně bojkotuje kouzelník Zababa, který si s fotbalisty padl do noty při cestě vlakem do Vratislavi.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články