Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Sylvestre odchází z Mladé Boleslavi do anglického Blackpoolu

Praha - Mladoboleslavský záložník Ludovic Sylvestre míří do Blackpoolu. Dnes má francouzský fotbalista podepsat s nováčkem anglické ligy smlouvu na dva roky s opcí. V neděli ještě Sylvestre nastoupil za Mladou Boleslav v ligovém utkání s Příbramí a pomohl k výhře 3:0. Informovala o tom manažerská společnost Sport Invest. Sylvestre je již třetím hráčem oblékající mladoboleslavský dres, který si vyzkouší anglickou Premier League. Před ním se to podařilo Romanu Bednářovi s West Bromwichem a Marku Matějovskému v Readingu.

Šestadvacetiletý tvořivý záložník přišel do české ligy v roce 2006, kdy ho získala Sparta z juniorky Barcelony. Na Letné se však příliš neuchytil a přes Plzeň se dostal do Mladé Boleslavi, kde se stal jedním z klíčových hráčů. V lize odehrál 98 zápasů a vstřelil 15 branek.

Ztráty hlásí i v Plzni, ze které by měl odejít Milan Petržela. "O Milana Petrželu se zajímá více klubů s Turecka, dvě z nabídek jsou i konkrétní, takže uvidíme," uvedl obchodní ředitel klubu FC Viktoria Plzeň Aleš Pangrác. V kádru plzeňského klubu by ho měl nahradit Libor Žůrek, který naposledy působil ve druholigovém Zlíně. S mužstvem už několik dní trénuje, na konci týdne má s mužstvem podepsat smlouvu.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články