Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ligový lídr z Teplic zahájil přípravu s minimem změn

Teplice - Jen drobné změny v kádru doprovodily dnešní start zimní přípravy teplických fotbalistů, kteří budou v druhé polovině ligy útočit na titul z prvního místa v tabulce. Mužstvo opustil jen útočník Andrej Hesek, který by měl hostovat ve Slovácku, a na kondiční soustředění do německého Altenbergu nevyrazil ani univerzál Michal Smejkal. Ten s vedením klubu jedná o nové smlouvě. Návrat ohlásil záložník Michal Doležal, jenž na podzim hostoval v Českých Budějovicích.

S Teplicemi začne přípravu i ofenzivní hráč Lukáš Zoubele. Ten sice má až do konce soutěžního ročníku hostovat v Kladně, ale kluby se dohodly na tom, že do přípravy vstoupí se Severočechy. O místo v týmu aktuálního lídra soutěže se popere i útočník Richard Veverka, který na podzim deseti trefami pomohl Ústí nad Labem k prvnímu místu v druhé lize. Veverka se také vrací z hostování. 

Teplický kouč Jiří Plíšek na startu zimní dřiny přivítal také talentované mladíky z divizního B-mužstva. Šanci dostanou brankář Petr Pechatý, obránci David Jablonský, Ladislav Beran a Daniel Fryšták, záložník Lukáš Prückner, Jan Peterka a Jakub Pícha, na zkoušku z druholigového Sokolova přišel i středopolař David Čada. Na kondičním kempu v Altenbergu bude mít Plíšek k dispozici 29 hráčů, oželet musí útočníka Jakuba Mareše, který se dál potýká s problémy se zánártní kůstkou.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články