Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Plzeň remizovala s Brnem 1:1

Plzeň - Fotbalisté Viktorie Plzeň nevyužili v dohrávce 13. kola možnost vystřídat na čtvrtém místě prvoligové tabulky pražskou Spartu. V utkání s Brnem sice dlouho vedli po gólu Bakoše a měli řadu dalších šancí, ale sedm minut před koncem jim výhru sebral Sus. Západočeši sice neprohráli už šest zápasů po sobě, ale přišli o dva body a brankář Daněk po 491 minutách poprvé inkasoval. Další informace najdete na serveru fotbalživě.cz.

VIDEO:

Reportáž z utkání Viktoria Plzeň - 1.FC Brno sledujte zde.

Západočeši měli už v prvním poločase celou řadu možností. Zpočátku se o ně starali především defenzivní hráči a zvláště Bystroň. Nejprve ve 23. minutě hlavou vystrašil Bureše, jenž musel míč vytlačit na roh, podruhé pálil na brněnskou branku z dvaceti metrů.

Hosté se věnovali především defenzivě, ale některé rychlé kontry domácí překvapily. Nejvíce pět minut před pauzou, kdy Došek s Rabušicem připravil v šestnáctce nepřehlednou situaci, po níž se míč odrazil k Dostálkovi, ale jeho technický pokus mířil příliš nízko a Daněk byl na místě. Stejně jako vzápětí jeho konkurent Bureš po technickém pokusu na zadní tyč.

Úvod druhého poločasu patřil Bakošovi

Zatímco v první šanci ještě v souboji s Burešem plzeňský Bakoš neuspěl, po Rajtoralově přihrávce z pravé strany se nejlépe zorientoval na bližší tyči a tvrdou ranou pod břevno dostal Viktorii do vedení.

Plzeň pokračovala v náporu a diváky svou hrou bavila. Branka Ševinského nebyla uznána kvůli předchozímu ofsajdu, další Bakošova dělovka branku minula. Za okénka v obraně domácích však přišel zákonitý trest v podobě vyrovnávajícího gólu, o který se po rohu postaral hlavičkující Sus. Zápas měl dramatický závěr. Oba týmy chtěly strhnout výhru na svou stranu, ale šance už nevyužil žádný hráč, přestože především domácí Rezek a Horváth měli obrovské příležitosti.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články