Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Fotbalisté trénovali v Kunicích

Štiřín (u Prahy) - Čeští fotbalisté mají za sebou předposlední tréninkový den před středečním utkáním proti Severnímu Irsku na závěr kvalifikace mistrovství světa. Dnes v podvečer naposledy trénovali v Kunicích. Dopoledne se snažili odreagovat při soutěži v laserové střelbě, z níž vyšel jako vítěz Marek Jankulovski, jehož čeká ve středu poslední zápas za národní tým.

Fotbalová reprezentace se ve Štiříně připravuje na poslední zápas světové kvalifikace proti Severnímu Irsku. Naděje na postup na šampionát je sice hodně malá, ale stále aktuální. San Marino by v případě našeho vítězství nesmělo prohrát se Slovinskem. Za posledních sto zápasů však fotbalový trpaslík neprohrál jen čtyřikrát. "Všichni víme, že Slovinci jsou kvalitní tým a San Marino do dneška neuhrálo moc bodů, takže je to sice minimální šance, ale někdy se fotbalové zázraky dějí," doufá český obránce Marek Jankulovski.

Hráči měli dopoledne volný program, který využili k zábavě uvnitř štiřínského areálu. Středem pozornosti se stal golfový halový trenažér a také laserová střelnice. V týmové minisoutěži ve střelbě na virtuální kachny zvítězil bek AC Milán. Na skutečnou fotbalovou střelbu došlo odpoledne na hřišti v Kunicích, kde byl trénink rozdělen na dvě části. V první se celý tým věnoval taktické přípravě. Poté se ti, co hráli v sobotu proti Polsku, věnovali regeneraci, a druhá část pálila na oba brankáře.

V úterý čeká hráče oficiální trénink v Synot Tip Areně v Edenu a následně poslední noc ve Štiříně.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články