Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Polák si v utkání Anderlechtu vážně zranil koleno

Brusel - Fotbalový reprezentant Jan Polák z Anderlechtu Brusel si v nedělním zápase belgické ligy proti Standardu Lutych poranil kolenní vazy. Osmadvacetiletého fotbalistu již v 9. minutě zápasu ostře fauloval hostující Igor De Camargo. Podle všeho tak Polák vypadne z nominace na sobotní klíčový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa proti Slovensku. Českému záložníkovi hrozí dlouhá pauza, uvedla belgická média.

Český fotbalista se do utkání proti Lutychu ještě pokusil vrátit, ale ve 24. minutě hřiště kvůli velkým bolestem definitivně opustil. "Jan má pravděpodobně přetržený křížový vaz," řekl listu La Derniere Heure trenér bruselského týmu Ariel Jacobs, který přišel také o polského obránce Marcina Wasilewského. "U obou je sezona v ohrožení," dodal kouč.

Wasilewskému krátce po vystřídání českého reprezentanta nevybíravě prošlápl nohu Alex Witsel a způsobil mu dvojitou zlomeninu lýtkové kosti. Polského obránce pomáhal z hřiště odnášet i český brankář Anderlechtu Daniel Zítka, který loni na konci listopadu utrpěl podobné zranění a stále se ještě nezapojil do plného tréninku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články