Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Nemocného Fenina vystřídal v nominaci pro Maroko Bednář

Praha - Trenér české fotbalové reprezentace Petr Rada byl nucen udělat druhou změnu v nominaci pro středeční přípravné utkání v Maroku. Nemocného útočníka Martina Fenina, který se ráno probudil s teplotou, nahradí Roman Bednář z anglického West Bromwiche.

Ještě při pondělním podvečerním tréninku na Strahově nejevil Fenin žádné známky nastupující virózy, ale dnes ráno mu nebylo dobře a navíc měl teplotu kolem 38 stupňů. "S lékařem jsme jeho stav posoudili a domluvili se, že by nebylo dobré ho brát s sebou. Vrátí se do klubu," uvedl Rada. 

Místo Fenina, který o víkendu přispěl jedním gólem k remíze Frankfurtu, dodatečně povolal Bednáře. "Z hlediska leteckého spojení je to do Maroka nejjednodušší z Londýna. Roman se k nám připojí večer," přiblížil český kouč, který musel udělat už druhou změnu oproti původní nominaci. Už v minulém týdnu vypadl ze sestavy zraněný brankář Petr Čech, jehož nahradil slávista Martin Vaniak. 

Bednář se objeví v Radově výběru podruhé za sebou, v listopadu se dostal do nominace na zápas světové kvalifikace v San Marinu, kde odehrál deset minut. Nyní si může útočník posledního týmu Premier League připsat třetí reprezentační start.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články