Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Beckham prvním gólem v italské lize korunoval výhru AC Milán

Řím - Anglický fotbalista David Beckham vstřelil svůj první gól v italské lize a povedenou ranou přispěl k vítězství AC Milán 4:1 nad Boloňou. Hrdinou zápasu se však stal Brazilec Kaká, který v týdnu odmítl přestup za rekordní částku do Manchesteru City a dnes se blýskl dvěma brankami. Milán udržel pouze tříbodový odstup za vedoucí dvojicí Juventus Turín, Inter Milán.

Maldini fauluje ve vápně a boloňský kanonýr Di Vaio proměňuje penaltu. Připsal si patnáctý gól v sezoně a upevnil si vedení v tabulce střelců. 

Pak již začal úřadovat Milán. Nejprve vyrovnal Seedorf a za chvíli se rovněž z pokutového kopu prosadil Kaká. Brazilec těsně před pauzou ještě jednou ukázal, proč za něj Manchester City nabízel více než 100 milionů liber, když střelou zpoza vápna zvýšil již na 3:1. 

Po hodině hry přišla Beckhamova chvíle. Po Seedorfově přihrávce skóroval svou obávanou pravačku a korunoval milánskou výhru. U vítězství chyběl český reprezentant Marek Jankulovski, který nemohl hrát kvůli trestu za vyloučení.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články