Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

V Praze se po roce představí na mezinárodním turnaji fotbalové naděje. V akci bude i "nový" Gabriel Jesus

Pražský CEE Cup, který startuje 24. července, se letos koná už podeváté. Na zvučném turnaji hráčů do 19 let nebudou ani tentokrát chybět fotbaloví talenti z celého světa. Kromě Sparty a Slavie se zde představí zajímavé kluby v čele s brazilským Palmeiras nebo tureckým Besiktasem Istanbul. Přímý přenos finálového utkání sledujte na webu ctsport.cz v úterý 30. července od 18 hodin.

Mladí fotbalisté Palmeiras
zdroj: ceecup.org

Podle předběžně nahlášených jmen se dá očekávat, že celou řadu reprezentantů budou mít v kádru Dinamo Záhřeb, Besiktas Istanbul nebo Šachtar Doněck, což jsou soupeři Sparty ve skupině A.

Na soupisce záhřebského týmu figuruje například ofenzivní záložník Edin Julardžija, chorvatský mládežnický reprezentant, jenž v uplynulém ročníku pomohl jako jeden z nejmladších hráčů v sestavě k postupu Dinama až do čtvrtfinále Youth League.

Hbití jihoameričtí fotbalisté by opět měli ohromovat diváky v zápasech Palmeiras, což je soupeř Slavie ve skupině B, kterou doplní ještě anglické Burnley a turecké Altinordu.

V této skupině by měl k nejsledovanějším hráčům patřit brazilský útočník Fabricio, jenž podle zámořských médií dokonce atakoval na šampionátu Sao Paula střelecký rekord Gabriela Jesuse, momentálně hráče Manchesteru City.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Palmeiras – Besiktas
Zdroj
ČT sport, ceecup.org

Hlavní zprávy

Nejčtenější články