Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Sarriho příchod do Juventusu je podle italských médií blízko

Spojení Juventus a Maurizio Sarri se blíží. Turínský celek zatím dohodu nepotvrdil, podle italských médií už se však s šedesátiletým koučem domluvil na dvouleté smlouvě. Chelsea by měl navíc za Sarriho zaplatit odstupné minimálně ve výši 5 milionu liber (asi 150 milionů korun).

Kouč Chelsea Maurizio Sarri
zdroj: ČTK/PA autor: Steven Paston

Juventus si Sarriho vyhlédl jako nástupce Massimiliana Allegri, který po sezoně v klubu skončil. Jednapadesátiletý italský kouč převzal "Starou dámu" v létě 2014 a od té doby ji dovedl k jedenácti trofejím. Vedle pěti titulů ještě získal čtyřikrát Italský pohár a dvakrát domácí Superpohár. 

Sarri přišel do Chelsea loni v létě a přestože klub dovedl k triumfu v Evropské lize a má ještě na dva roky smlouvu, kvůli neshodám s hráči se stále spekulovalo o jeho odchodu. Bývalého trenéra Neapole by mohl nahradit bývalý záložník londýnského celku Frank Lampard.

Někdejší anglický reprezentant, který s Chelsea jako hráč získal jedenáct trofejí, momentálně vede druholigové Derby a podle britských médií by vedení "Blues" za čtyřicetiletého Lamparda muselo zaplatit odstupné zhruba čtyři miliony eur (asi 115 milionů korun).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články