Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chelsea a Liverpool uhrály bezbrankové remízy

Londýn - Fotbalisté Chelsea zůstávají v čele anglické ligy poté, co ve 14. kole remizovali 0:0 s Newcastlem. Stejně skončilo i utkání druhého Liverpoolu s Fulhamem. Manchester City doma porazil jasně 3:0 Arsenal, který může přijít o čtvrté místo.

Chelsea na svém stadionu nedokázala ani přes jasnou herní a střeleckou převahu Newcastlu dát branku a po čtyřech ligových vítězství za sebou se musela spokojit s bodem. V brance domácích nastoupil uzdravený Petr Čech, který vynechal středeční zápas národního týmu v San Marinu kvůli zranění lýtka. Neměl téměř žádnou práci, protože ho protihráči neohrozili ani jednou přímou střelou. Hrdinou zápasu byl irský brankář Newcastlu Shay Given, který vychytal několik jasných šancí.

Zaváhání londýnského celku nevyužil Liverpool, který zůstává o skóre druhý.

Fotbalisté Manchesteru City si doma vychutnali trápící se Arsenal a třemi góly mu připravili druhou ligovou prohru za sebou. V domácím dresu zářil Brazilec Robinho, který dal osmou brankou v sezoně a další šanci v závěru neproměnil. Navíc se zranil a musel střídat.

Svěřenci Arséna Wengera hráli v zápase druhé housle a brankář Almunia, který nahradil v roli kapirána "zlobivého" obránce Gallase, si svůj 100. zápas za klub příliš neužil. Francouzský obránce, který v médiích zkritizoval spoluhráče, se nebyl k zápasu nominován.

Výsledky - 14. kolo:
Chelsea - Newcastle 0:0, Liverpool - Fulham 0:0, Manchester City - Arsenal 3:0 (45.+2 Ireland, 57. Robinho, 90.+2 Sturridge z pen.), Middlesbrough - Bolton 1:3 (77. Pogatetz - 8. Steinsson, 10. Taylor, 78. Elmander), Portsmouth - Hull 2:2 (20. Crouch, 63. Johnson - 54. Turner, 89. vlastní Pamarot), Stoke - West Bromwich 1:0 (84. Sidibe).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články