Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Benevolence vlastních obránců stála Olomouc body v Ostravě

Ostrava - Baník Ostrava porazil dosud suverénního lídra Fotbalové národní ligy Olomouc 1:0 a poskočil na druhou příčku tabulky. Jedinou branku duelu vstřelil v 25. minutě De Azevedo, jemuž pomohla skoro až dobrosrdečnost na straně olomouckých obránců, kteří se jen dívali na jeho doklepnutí. Brankář týmu Buchta se poté už zlobil marně. Olomouc prohrála poprvé v sezoně.

Zápas ve Vítkovicích rozhodl Brazilec De Azevedo, který v 26. minutě tečoval Mičolovu střelu. Dvě velké šance na vyrovnání měl v obou poločasech Chorý, ale nejprve vystřelil těsně vedle a pak po rohu zblízka nepropálil brankáře Vaška. Ostrava tak na svém hřišti zvítězila i v osmém duelu tohoto ročníku FNL.

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:0 (1:0)

Branka: 26. De Azevedo. Rozhodčí: Berka - Dobrovolný, Hájek. ŽK: De Azevedo, Pokorný - Houska, Radakovič, Vepřek, Chorý. Diváci: 6702.

Ostrava: Vašek - Sus, Zápotočný, Pokorný, Hučko - Nerad (59. Chvěja), Hlinka - Helešic (69. Granečný), Mičola, Stáňa - De Azevedo (90. Urgela). Trenér: Petržela.

Olomouc: Buchta - Sladký, Radakovič, Šindelář, Vepřek - Zahradníček (59. Buchvaldek), Houska (82. Habusta), Petr (71. Yunis), Plšek, Falta - Chorý. Trenér: Jílek. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články