Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Reprezentanti stihli poslední trénink, zítra už letí do Polska

Praha - Poslední trénink absolvovali v podvečer na pražském Strahově čeští fotbaloví reprezentanti, kteří v pátek dopoledne odletí k druhému utkání kvalifikace mistrovství světa do Polska. Ještě předtím většina hráčů využila osobní volno ke kontaktu se svými agenty, po obědě jim trenér Petr Rada představil sobotního soupeře na videozáznamu z duelu Polsko - Slovinsko.

Trénink české fotbalové reprezentace
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Dopoledne měli fotbalisté první osobní volno, ale stejně ho využili "pracovně". "Volný čas vesměs využili pro setkání se svými agenty," uvedl mluvčí mužstva Lukáš Tuček. Krátké návštěvy vlasti se snaží manažeři využít ke kontaktu s fotbalisty a režim mužstva jiné možnosti neskýtá.



Po společném obědě se hráči už opět soustředili na sobotní duel. "Viděli jsme polské přednosti v podobě brejků, ale také nějaká okénka v defenzivě," řekl za hráče Libor Sionko, který po boku ostatních členů kádru vyběhl v 17:00 k tréninku. Byla to poslední příprava na českém trávníku, protože v pátek dopoledne se výprava přesune leteckým speciálem do Katovic, nedaleko od Chorzowa, kde se zápas v sobotu večer odehraje.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články