Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Premier Cup s překvapivým vítězem. Do Kodaně pojede Frýdek-Místek

Praha – Žádná Sparta Praha či Slovan Bratislava. Vítězem devatenáctého ročníku Premier Cupu pro hráče do 15 let se stali nečekaně mladí fotbalisté Frýdku-Místku. Ti ve finále zdolali Teplice 1:0 a díky triumfu budou reprezentovat Česko a Slovensko na Evropské kvalifikaci turnaje v Kodani.

Je nám líto, video expirovalo.
Nečekaným vítězem Premier Cupu se stal Frýdek-Místek

Nechybělo přitom mnoho, aby Frýdek-Místek skončil už v základní skupině. V ní nasbíral stejně bodů jako třetí Prešov a měl i horší skóre, ale do vyřazovacích bojů turnaje, kterého se zúčastnilo 20 týmu z České republiky a Slovenska, ho nakonec posunul lepší vzájemný duel, jenž ovládl 3:1.

Ve čtvrtfinále narazili Frýdeckomístečtí na vítěze skupiny D Žilinu. Tu zdolali 1:0. O postup do finále se pak utkali se Sigmou Olomouc a o vítězi nakonec rozhodly pokutové kopy, z nichž lépe vyšel právě moravskoslezský tým.

Finále tak nabídlo střetnutí dvou týmů, které na sebe narazily v základní skupině, kde jasně vyhrály Teplice 4:0. Jenže v boji o titul nakonec byl šťastnější Frýdek-Místek, který díky gólu Vojtěcha Kudláčka vyhrál 1:0 a v květnu ho čeká v Kodani turnaj o postup na světové finále konané na stadionu Manchesteru United.

(https://cz.pinterest.com/pin/create/extension/)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články