Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Souboj o první místo zvládla Olomouc, jež otočila duel s Varnsdorfem

Olomouc – Do zápasu proti Varnsdorfu nevstoupili dobře a po čtvrt hodině už prohrávali. Fotbalisté Olomouce však první zápas druhé ligy po zimní přestávce zvládli. Ještě v první půli srovnali a nakonec v souboji o první místo zvítězili 2:1. Díky tomu zvýšili svůj náskok v čele na svého soupeře na pět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sigma Olomouc - Varnsdorf

Varnsdorf se v utkání, které bylo dohrávkou z podzimní části, dostal do vedení v 15. minutě, kdy se Radim Breite trefil hlavou. Z vedení se hosté radovali jen devět minut, vyrovnání po centru Michala Ordošově zařídil navrátilec Jakub Petr. Olomouc poté přebrala otěže zápasu, ale vedoucího gólu se dočkala až po přestávce. Postaral se o to Ordoš, který zužitkoval přihrávku bývalého reprezentanta Ondřeje Kušníra.

Utkání se mělo původně uskutečnit už v polovině listopadu minulého roku, tehdy ale bylo odloženo kvůli reprezentačním povinnostem hráčů Olomouce. Nakonec se však nehrálo ani o dva týdny později, tentokrát bylo důvodem hromadné onemocnění fotbalistů Varnsdorfu.

Sigma Olomouc - Varnsdorf 2:1 (1:1)

Branky: 24. Petr, 73. Ordoš - 15. Breite. Rozhodčí: Jech - Melichar, Pospíšil. ŽK: Kvída, Daníček, Porcal, Zieris (všichni Varnsdorf). Diváci: 2 956.

Olomouc: Reichl - Kušnír, Rajnoch, Šindelář, Vepřek - Petr (70. Zahradníček), Houska, Cana, Ordoš (83. Plšek), Navrátil - Chorý (70. Vašíček). Trenér: Kalvoda.

Varnsdorf: Porcal - Zieris, Zbrožek, Tvaroha, Kvída (57. Landovský) - Breite (74. Linka), Martan, Daníček, Rudnytskyy - Schubert, Jurča (77. Ďurděvič). Trenér: Frťala.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články