Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Real rozstřílel Gijón, Barcelona zachránila vítězství nad Betisem

Madrid - Až gól střídajícího islandského útočníka Eidura Gudjohnsena v 80. minutě zajistil fotbalistům Barcelony ligovou výhru 3:2 nad Betisem Sevilla. Svěřenci trenéra Pepa Guardioly doma v druhé půli přišli o náskok, který jim získal dvěma rychlými brankami po Messiho přihrávkách Samuel Eto'o, nakonec však druhé vítězství v sezoně zachránili. Největší střelnice byla na stadionu Realu Madrid, kde poslední tým ligy inkasoval hned sedmkrát.

Real Madrid
zdroj: www.realmadrid.com autor: ČT24

Eto'o se vedle tříbodového zisku mohl navíc radovat i ze stého gólu v dresu katalánského velkoklubu, který je v tabulce pátý. Barcelona se po neúspěšném startu zvedá, v minulém kole rozdrtila Gijón 6:1 a dnes vyhrála i bez Puyola a Henryho.

Ligu vede neporažený Villarreal, jenž díky trefám Capdevily a Llorenteho přehrál Santander. Osasuna Pamplona remizovala 0:0 s La Coruňou, s bezbrankovým stavem nic neudělal ani český reprezentant Jaroslav Plašil, který v domácím mužstvu odehrál 68 minut. Pamplona nevyužila ani dlouhou přesilovku po vyloučení De Guzmána, který musel opustit hřiště v 53. minutě, a dál čeká na první vítězství.

Třetí Atlético Madrid si ze hřiště Getafe přivezlo výhru 2:1. Hosté vedli od 29. minuty, kdy se po pasu Tomáše Ujfalušiho prosadil Sinama Pongolle, a na Albínovo vyrovnání dokázali v závěru rychle odpovědět. Rozhodující branka byla vlastní.

Poslední Gijón utrpěl další debakl, na stadionu Realu Madrid dostal ještě víc gólů než v neděli doma od Barcelony a prohrál 1:7. Tři branky domácího celku vstřelil nizozemský záložník Rafael van der Vaart, dvě přidal Raúl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články