Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Spartu přivítá v 6. kole Brno, Slavie se utká s Jabloncem

Praha - Pokaždé atraktivní souboj Brna s dosud neporaženou Spartou, ale také duel dvou tápajících favoritů mezi Teplicemi Ostravou, či utkání Slavie na půdě Jablonce, který ji dokáže vždy pozlobit. Hned několik zajímavých zápasů přináší šesté kolo první fotbalové ligy po reprezentační přestávce.

Vrchol kola se bude hrát až na závěr víkendu, kdy se představí Sparta v Brně. Domácí v loňské sezoně dokázali vyhrát oba vzájemné zápasy a vítězstvím na Letné Pražany prakticky připravili o titul. O to větší bude motivace hostů, i když po reprezentačních zápasech mívají problémy. "Chceme navázat na loňský výborný výkon a výsledek, i když obě mužstva jsou trochu jiná. Pro mě Sparta stále zůstává velmi silná a pokud chceme uspět, musíme podat maximální výkon," prohlásil domácí kouč Petr Uličný. 

Sparta přijede v roli ligového lídra, který nechce zaváhat ani na Moravě. "Brno je velmi ambiciózní tým, který po právu pomýšlí na nejvyšší příčky. Jsme rádi, že náš tým je po pauze takřka kompletní, všichni hráči kromě Patrika Bergera, který už ale začal s lehkým tréninkem, jsou k dispozici," uvedl trenér Vítězslav Lavička.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články