Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Real porazil Málagu a odložil korunovaci Barcelony

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid porazili ve 36. kole Málagu 6:2 a odložili tak mistrovskou korunovaci Barcelony. Katalánský celek však může čtvrtý titul za pět let oslavit už v neděli v případě vítězství na hřišti Atlétika Madrid.

Slavící hráči Realu Madrid
zdroj: ISIFA

Real za výhrou nasměroval už ve 2. minutě Raúl Albiol a po vyrovnávací brance hostujícího Roqueho Santa Cruze poslal domácí zpátky do vedení Cristiano Ronaldo. Portugalská hvězda po nepřímém kopu zaznamenala 200. gól v Bílém baletu a napravila zaváhání při předchozí neproměněné penaltě.

V té chvíli už hrála Málaga bez vyloučeného Sergia Sáncheze. Real využil přesilovou hru ještě třikrát, trefili se Mesut Özil, Karim Benzema a Luka Modrič. Ve druhém poločase navíc hosté přišli po dvou žlutých kartách také o Martina Demichelise a konečnou podobu výsledku dal v nastavení Ángel di María.

Španělská fotbalová liga - 36. kolo:

Vigo - Atlético Madrid 1:3 (83. Fernández - 47. Costa, 66. Juanfran, 86. Falcao), Real Madrid - Málaga 6:2 (2. Albiol, 26. Ronaldo, 33. Özil, 46. Benzema, 63. Modrič, 90.+1 Di María - 15. Santa Cruz, 36. Antunes).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články