Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
CZ FIGHTERS FOR VETERANS

Olomoucký kvalifikační zápas proti Dánům už je vyprodaný

Olomouc - Na březnový zápas kvalifikace o postup na mistrovství světa mezi českými a dánskými fotbalisty už lístky nejsou. Fanoušci dnes na pokladnách olomouckého Androva stadionu vykoupili poslední volné lístky, které byly určeny pro veřejnost. Zápas je na programu v pátek 22. března.

Lístky zmizely den poté, co byl spuštěn prodej. Už během středy si příznivci rozebrali asi 1 500 vstupenek, které byly k dispozici na internetu a FAČR je premiérově ve zkušebním provozu nabízel na webu vstupenky.fotbal.cz. Vzápětí začal prodej přímo v pokladnách olomouckého stadionu, kde byly k dispozici asi čtyři tisícovky vstupenek. I když měl předprodej trvat až do konce příštího týdne, skončil záhy. "V 10:26 jsme na pokladnách zatáhli rolety, zájem byl velký," uvedl mluvčí olomouckého klubu Petr Pelíšek.

Lístky se prodávaly za 250, 500 a 800 korun. Necelou tisícovku vstupenek si rezervovali Dánové, zbytek kapacity stadiony připadne pro potřeby FAČR a reprezentace.

Národní tým se do Olomouce vrátí po čtyřech měsících. Loni v listopadu na Hané v přípravném utkání porazil Slovensko 3:0. I tehdy byl Andrův stadion vyprodaný a dorazilo 11 464 diváků. Kvalifikační utkání s Dánskem nyní čeští fotbalisté berou jako jeden z klíčových duelů. Svěřenci trenéra Michala Bílka mají po třech zápasech pět bodů, Dánsko ve stejném počtu utkání získalo body dva.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články