Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Teplický kouč Přerost má nadále důvěru vedení

Teplice - Trenér teplických fotbalistů Lukáš Přerost má dál důvěru vedení klubu, byť se ligový tým po osmi kolech krčí těsně nad sestupovým pásmem a se šesti získanými body zažívá nejhorší vstup do nejvyšší soutěže v historii. Představenstvo FK Teplice však Přerostovi vyjádřilo podporu i před víkendovým zápasem v Českých Budějovicích.

Ředitel klubu František Hrdlička odmítl, že by teplické vedení zvažovalo možnou výměnu na trenérském postu. "Tuto otázku jsme vůbec neřešili, o změnách ve vedení týmu a trenérově pozici absolutně nebyla řeč. Ano, víme, kde v tabulce jsme, a netěší nás to, ale vůči trenérovi nepadla ani žádná ultimáta. Taková slova neznám. Ve vedení týmu se nic nemění a v dohledné době ani měnit nebude," uvedl Hrdlička.

Pětatřicetiletý Přerost je nejmladším koučem na ligové scéně, ale neprožívá dobrou premiéru mezi elitou, kam se dostal poté, co na teplické lavičce po loňské sezoně skončil Petr Rada. Teplice pod Přerostovým vedením vyhrály jediný zápas v prvním kole proti Mladé Boleslavi, pak už získaly jen tři body za nerozhodné výsledky.

Se čtyřmi vstřelenými góly jsou Teplice také nejhorším ofenzivním týmem soutěže. Nevoli dávají najevo i jejich fanoušci, Přerostovo odvolání žádali už při nedělním utkání s Plzní, s níž domácí remizovali 1:1. "Společně s trenérem Přerostem jsme řešili hlavně to, jak ze současné situace ven, co udělat pro to, abychom se v tabulce posunuli výš," řekl Hrdlička.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články